A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac? Zana lamureste misterul inelului

0

Una din intrebarile rosii puse de Denise Rifai Andreei Marin s-a referit la relatia pe care Zana ar fi avut-o cu magnatul roman Ion Tiriac.

„Ati fi acceptat o cerere in casatorie din partea lui Ion Tiriac?” Raspunsul Andreei Marin nu a intarziat sa apara spunand ca este extrem de „stupida aceasta poveste.

A fost vorba despre o cerere in casatorie sau nu din partea lui Ion Tiriac. Ce raspuns a dat Andreea Marin

Relatia dintre Ion Țiriac și Andreea Marin atinut prima pagina a ziarelor multa vreme atunci cand Zana avea doar 31 de ani, iar fostul tenismen 66 de ani. Tot in acea perioada s-a zvonit ca magnatul urma sa ii puna pe deget un inel frumoasei prezentatoare TV, insa acest lucru nu s-a mai intamplat deoarece un alt barbat ar fi intervenit in relatia lor.

La vremea respectiva cei doi erau nedespartiti si mergeau impreuna la evenimente momdene unde isi afisau afectiunea.
Acum, Andreea Marin vine si lamureste misterul in legatura cu relatia ei cu fostul tenismen.

„Nici macar nu va pot raspunde la aceasta intrebare. Nu as fi negat sa raspund unui adevar. Este onorant sa ai o legatura cu un astfel de om, asa cum l-am cunoscut eu pe Ion Tiriac.

Am tot respectul pentru el si mi-a fost un prieten de nadejde. Nu am cuvinte sa descriu relatia de prietenie cu un om de calibrul domniei sale Pana la urma a fost atat de mare presiunea partii de presa incat eu am decis ca ii fac rau omului acesta. Lucrurile erau duse la o extrema care nu avea nicio legatura cu realitate. Nu vad de ce as nega ca as fi avut o relatie daca ar fi fost adevarat. Am avut o prietenie pe car eo pretuiesc si astazi si imi este drag omul acesta si am tot respectul si am invatat de la el. Nu este raspunsul meu, nu a fost niciodata vorba despre un inel. Cum ar putea fi vorba despre asa ceva daca nu s-a pus problema decat de o prietenie si nimic altceva.”, a declarat Andreea Marin in emisiunea lui Denise Rifai.

Spune ce crezi