A murit Lisa Banes, actrița din „Gone Girl” și „Cocktail”. A fost lovită de o trotinetă

0

Lisa Banes, originară din Los Angeles, a venit la New York pentru prima dată de la debutul pandemiei, în 4 iunie și se afla în drum spre întâlnirea cu soția ei, Kathryn Kranhold, alături de care trebuia să participe la o petrecere, scrie Daily Mail.

Actrița Lisa Banes a fost lovită însă de o trotinetă electrică, de culoare roșu cu negru, în intersecția Amsterdam Avenue cu West 64th Street, din Upper West Side, scrie New York Post.

Lisa Banes a murit în urma unui accident
Lisa a suferit un traumatism la cap, după ce a fost lovită de trotineta electrică, care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Autorul accidentului a fugit de la fața locului.

Până acum, din păcate, nu s-au făcut arestări în acest caz, citează Gândul.

Confirmând moartea lui Banes, un reprezentant al acesteia a declarat pentru Entertainment Tonight: „Suntem îndurerați de tragica pierdere a Lisei. A fost o femeie cu un mare spirit, bunătate și generozitate și dedicată muncii sale, fie pe scenă, fie în fața unui aparat de fotografiat și cu atât mai mult soției, familiei și prietenilor. Am fost binecuvântați că am avut-o în viața noastră.’

Lisa Banes, o carieră strălucită la Hollywood
Lisa Banes s-a născut în Ohio și a crescut în Chicago, urmând cursurile prestigioasei școli Julliard, înainte de a se aventura într-o carieră artistică prolifică.

Aceasta s-a măritat cu Kranhold, un fost jurnalist economic de pe Wall Street.

Actrița a jucat în numeroase filme, precum The King of Queens, Six Feet Under și Nashville, dar a avut roluri memorabile și în The Orville și Desperate Housewives.

Forța impactului trotinetei electrice a aruncat-o pe actriță dincolo de partea carosabilă, au declarat martorii. Banes a fost dusă în stare gravă la spitalul Mount Sinai Morningside.

Soțul acesteia a lansat un apel public pentru identificarea autorului accidentului.

An negru pentru traficul rutier din New York
Accidentul mortal al actriței survine în contextul unui raport rutier îngrijorător, potrivit căruia numărul celor morți în accidente, în New York, a depășit recordul ultimilor șapte ani.

Pe măsură ce pandemia a golit străzile, tot mai mulți șoferi au călcat pedala de accelerație.

Cel puțin 243 de oameni au murit în accidente rutiere, în 2020, acesta fiind cel mai negru an de când primarul Bill de Blasio a introdus legislația „Vision Zero’ pentru îmbunătățirea siguranței rutiere, în 2014.