A murit primul bărbat din lume care s-a vaccinat împotriva coronavirusului

0

William Shakespeare, primul bărbat din lume care s-a vaccinat împotriva virusului Sars-CoV-2, după aprobarea autorităților de reglementare din Marea Britanie, a murit în spital după o lungă boală.

Bărbatul avea 81 de ani și a decedat după o perioadă lungă în care a fost bolnav, joi, în același spital unde a primit vaccinul de la Pfizer.

William a declarat atunci: ”Trebuie să spun că personalul de la acest spital este minunat”.
Prima persoană vaccinată vreodată a fost o femeie
William Shakespeare a fost a doua persoană din lume care a primit vaccinul, după Maggie Keenan, care a fost prima femeie vaccinată împotriva coronavirusului din toată lumea.

Trista sa moarte a fost deplânsă nu numai de către familia sa, ci și de numeroasele persoane cu care a intrat în contact.

El a fost catalogat drept o ”figură extrem de iubită”. Omul fusese în trecut președinte al consiliului parohial timp de 20 de ani.

”Bill a fost un militant pe tot parcursul vieții, așa că a fost încântat să poată ajuta, să încurajeze pe toată lumea să facă vaccinul pentru a reveni la toate lucrurile de care ne bucuram în viață. Să ne vaccinăm este cel mai bun tribut pe care îl putem face cu toții în cinstea lui Bill”.

William s-a vaccinat pe data de 8 decembrie 2020
Bill a fost vaccinat cu serul produs de către companiile Pfizer și BioNTech la data de 8 decembrie 2020. Acesta a fost vaccinat în timpul unei internări la unitatea destinată pacienţilor fragili.

Astfel, omagiile au fost aduse mândrului pensionar în vârstă de 81 de ani, care a

ajuns să scrie istorie la nivel mondial pe data de 8 decembrie, atunci când a fost vaccinat împotriva coronavirusului, la Spitalul Universitar Coventry.

Imaginea cu William, bărbatul proaspăt vaccinat, a apărut pe primele pagini ale presei din întreaga lume. Toată familia lui William, dar și el s-a bucurat enorm de mult când au văzut imaginile.

William Shakespeare a lucrat la Rolls Royce şi a fost directorul Şcolii Primare Allesley şi Şcolii Coundon Court.
În urma sa rămân soţia sa, Joy, doi fii, dintre care unul poartă numele William, dar căruia i se spune Will, şi nepoţi.