Actorul Alexandru Arșinel a ieșit din spital. Cum se simte artistul

0

Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Actorul a câștigat lupta împotriva virusului Sars-Cov-2. Cine l-a așteptat acasă pe marele artist.

Arșinel a ieșit învingător în lupta cu coronavirus. El a fost internat pe 17 aprilie 2021 la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Alexandru și soția lui s-au infectat cu Sars-Cov-2 la două luni de la rapelul vaccinului. Bărbatul a fost așteptat acasă cu brațele deschise.

Trei săptămâni dure au luptat Alexandru Arșinel și soția sa cu virusul COVID-19. Alexandru Arșinel a fost externat, în cele din urmă, și a anunțat că s-a vindecat.

Alexandru Arșinel a suferit din cauza COVID-19, deși era vaccinat
Arșinel și soția lui erau vaccinați împotriva COVID-19, însă tot au fost infectați cu temutul virus.

Amândoi au primit serul cu două luni în urmă.

La Institutul „Matei Balș” din București a fost prezent și fiul lui Arșinel și își aștepta tatăl cu brațele deschise. În prezent, actorul se simte bine și nu mai necesită supravegherea medicilor din spital.

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Gândul.ro.

Alexandru Arșinel și soția au fost infectați cu Sars-Cov-2, iar pe data de 17 aprilie 2021 s-au simțit rău și s-au internat în spital.

Cei doi și-au făcut rapelul cu doar două luni în urmă.

După o săptămână de spitalizare, actorul a cerut să fie externat pentru a merge acasă. Starea lui de sănătate s-a agravat, așa că a fost nevoit să se întoarcă la Institutul Matei Balș din București.
Acolo a stat internat timp de trei săptămâni. Noul virus i-a slăbit organismul așa de mult, încât a fost nevoit să petreacă Paștele tot în spital.

Medicul Adrian Marinescu a explicat că vaccinarea nu înseamnă că nu mai poți fi infectat cu virusul, însă, în cazul în care devii pozitiv la coronavirus, recuperarea este mult mai ușoară, așa cum a fost și cazul marelui actor Alexandru Arșinel.