Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevarata drama, iar pierderea sotiei l-a distrus

0

Actorul Patrick Duffy a cucerit inimile tuturor romanilor cu rolul lui din „Dallas”, fiind, in special, personajul preferat al femeilor, care suspinau de cate ori il vedeau. Insa, 2017 a fost un an tare greu pentru actor. Acesta a trecut prin momente cumplite si durerea l-a distrus si l-a transformat complet.

Starul din „Dallas” s-a retras din viata publica din 2016. Recent a aparut pentru prima data la un eveniment organizat de postul TV Hallmark si a socat pe toata lumea cu aparitia lui, devenind de nerecunoscut. Patrick era laudat de toata lumea ca la 70 de ani arata impecabil si pentru el timpul parca sta in loc, insa acesta s-a schimbat total in doar cateva luni.

A slabit brusc si parca a imbatranit peste noapte, insa abia acum a dezvaluit ce drama a trait. „In aceasta zi, acum doi ani si jumatate, inima mea s-a oprit. Inca mai traiesc pentru ca asta a fost dorinta ei. Vom fi impreuna pentru totdeauna. Iti multumesc pentru toata iubirea si grija”, a scris Patrick, abia pe 23 iunie pe Twitter.

In ultima vreme, au tot aparut stiri care anuntau ca sotia lui, Carlyn Rosser Duffy, este grav bolnava, insa aceasta s-a stins din viata pe 23 ianuarie 2017. Patrick nu a vrut sa spuna nimic despre tragedia prin care trece si si-a inmormantat iubita sotie in secret. Durerea a fost atat de mare pentru el ca aproape l-a distrus. Actorul este vizibil afectat de pierderea ei, insa, cu toate acestea, a gasit puterea sa zambeasca in fata fotografiilor.

Patrick Duffy si Carlyn Rosser erau casatoriti din anul 1974 si aveau un mariaj fericit. Ei au impreuna doi copii: Padraig Terence si Connor Frederick si patru nepoti.

In urma cu cativa ani, Patrick s-a luptat si cu cancerul de piele de care a scapat, insa, la inceputul lunii aprile 2013.