Actrița Markie Post a murit. Este doliu în lumea filmului

0

Markie Post a murit la vârsta de 70 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. Din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru celebra actriță care într-un final și-a găsit sfârșitul. Starul de cinema s-a făcut remarcat în producții precum „Night Court” și „The Fall Guy”.

Vestea că s-a stins din viață a provocat rumoare la Hollywood și întreagă lume a filmului a rămas șocată de această veste.

Actrița Markie Post a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul
Familia actriței a fost cea care a făcut publică vestea tristă.

„Cu o mare tristețe, familia actriței Markie Post în această seară își împărtășește moartea după o luptă de trei ani, zece luni cu cancerul”, a spus familia actriţei într-un comunicat.

În ciuda luptei pe care această o purta cu nemiloasa boală, actrița a ales să își continue cariera. De curând, Markie a jucat un rol într-un film de Crăciun și a fost invitată frecvent la Seria ABC „Copiii sunt în regulă”.

„Dar pentru noi, mândria noastră este în cine a fost pe lângă actorie: o persoană care a făcut prăjituri elaborate pentru prieteni, a cusut perdele pentru primele apartamente și ne-a arătat cum să fim amabili, iubitori și iertători într-o lume adesea dură”, mai spune familia despre ea.

Cine a fost Markie Post
Markie Post s-a născut pe 4 noiembrie 1950 în Palo Alto, California, Post și-a lansat cariera TV „lucrând în culise la spectacole de jocuri”, a raportat site-ul de știri de divertisment online Deadline. În cele din urmă a ajuns în fața camerei în 1979, apărând în emisiuni, inclusiv „Chips”, „The Incredible Hulk” și „Hart to Hart”.

Actrița a devenit cunoscut pe scară largă pentru rolurile sale din spectacolele populare din anii 1980, „The Fall Guy” și „Night Court” și pentru apariții mai recente în „The Kids are Alright” și Filme Lifetime din ABC.

O altă veste cruntă a zguduit lumea filmului la finele lunii iulie
Îndrăgitul și renumitul actor Jay Pickett, care s-a făcut remarcat după ce a dat suflet unor personaje din mai multe producții cinematografice de succes, s-a stins de viață pe 30 iulie.

La acel tragic moment, celebrul actor se afla pe un cal și aștepta să filmeze o scenă. Toată lumea este pur și simplu în stare de șoc și nu le vină să creadă că acesta nu mai este printre ei, mai ales că era și destul de tânăr, având doar 60 de ani.
„Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană extraordinară. Jay Pickett a hotărât să plece călărind înspre Ceruri.

Jay a murit ȋn timp ce se afla călare pentru filmul Treasure Valley ȋn Idaho. Așa cum face un cowboy adevărat!”, a scris pe rețelele de socializare actorul și producătorul Jim Heffel.

Tot în luna iulie, actorul Libero De Rienzo a murit ȋn urma unui infarct, la vârsta de 44 de ani.

Dumnezeu să îi ierte!