Adela Popescu a făcut prima plimbare cu cel de-al treilea copil! Cum se simte proaspăta mămică

0

Recent, Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară. Vedeta l-a scos pe ultimul venit în familie la plimbare și a împărtășit primele impresii cu internauții. Deși are o misiune grea, proaspăta mămică rezistă cu stoicism.

Astăzi a fost un moment mare pentru Adela Popescu. Aceasta a făcut prima plimbare alături de cel mai nou membru al familiei și a împărtășit totul cu fanii din mediul online. Vedeta a recunoscut că situația nu este tocmai roz, iar cel mic îi dă ceva bătăi de cap, mai ales că acesta pare să nu fie un fan al somnului.

Adela Popescu le-a mărturisit internauților că îi este destul de greu să se împartă între cei trei copii, fiecare având nevoie de ea, însă încearcă să privească partea bună a lucrurilor și să se bucure de experiență.

„Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăguț. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine.

Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, le-a spus Adela Popescu innternauților.

„Acum mă îngrijorez mai puțin”
Adela Popescu le-a mai spus fanilor din mediul online că deși situația este destul de grea, iar lipsa somnului se simte, a învățat să gestioneze lucrurile foarte bine, să se îngrijoreze mai puțin și să se bucure de fiecare etapă.

„Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, a mai spus Adela Popescu.