Adela Popescu a născut pentru a treia oară!

0

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au devenit, duminică, 11 iulie, părinți pentru a treia oară. Acrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au așteptat cu brațele deschise.

Fericit ca orice tată de nou-născut, Radu Vâlcan a povestit, pe rețelele de socializare, pas cu pas cum a venit pe lume a copilului, declarându-și totodată, iubirea pentru soția lui.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant.

Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”, este mesajul postat de Radu Vâlcan, pe contul lui de Instagram, alături de o care i-a emoționat pe fani.

Copilul a primit nota zece din partea medicilor
La rândul ei, și Adela Popescu a publicat o imagine cu minunea care doar ce a venit pe lume. Băiețelul celor doi a primit nota zece la naștere, având 3600 de grame, precizând că nașterea a durat patru ore.

„S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe.:))) Și face! Că e minunat, a luat notă 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă. ❤️
Ps: Anca Sultan, ne-a ieșit și de dată asta. Mulțumesc!
Ps.2: Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, tații au voie la vizită 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a scris și Adela Popescu, imediat după ce a devenit mămică de băiat pentru a treia oară.