Adela Popescu, viața între celebritate și familie. Cum face față artista?

0

După ce a dat naștere celor 3 băieți, prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea” este mai pregătită ca niciodată să echilibreze cariera de artistă cu rolul de mamă și soție ca la carte.Astfel, ea împreună cu soțul ei Radu Vâlcan pot fi văzuți mai mereu pe Instagram în locuri și vacanțe dintre cele mai exotice, fie singuri, fie cu copiii.
Ei bine, când vine vorba de copii și statutul de mamă- artista știe foarte bine cum să gestioneze timpul atât de prețios. Tocmai de aceea, copiii sunt de nedespărțit și nu se pune problema ca ori Adela ori Radu să plece în excursii fără ei.

“La noi asta cu timp de calitate unul cu celălalt nu se aplică! Nu funcționează, nu se aplică, mai ales că ei au stat tot timpul împreună. Și acum orice despărțire înseamnă o pedeapsă pentru celălalt, așa este percepută. Sunt provocări în orice variantă și e foarte greu.
Eu nu sunt genul de persoană care să ofere soluții, pentru că eu nu am.
De cele mai multe ori, mă simt vinovată și mi se pare că ar fi putut fi mai bine așa… mi se pare că m-aș fi descurcat mai bine dacă… Tot timpul îmi pun întrebări! Nu știu ei cum percep situația asta.”, a mărturisit Adela Popescu într-un interviu.