Adelina Pestrițu a spus tot! Ce părere are vedeta despre Speak, Ștefania și Liviu Vârciu

0

Adelina Pestrițu a dat cărțile pe față și a spus tot. Vedeta a mărturisit ce părerea are despre foștii săi parteneri Speak și Liviu Vârciu, dar și despre Ștefania, actuala iubită a lui Speak.

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Adelina Pestrițu a fost supusă unei provocări. Prezentatorul tv a rugat-o să caracterizeze printr-un singur cuvânt mai multe personaje din lumea mondenă. Printre aceștia s-au aflat și cei doi foști parteneri ai vedetei: Speak și Liviu Vârciu.

Atunci când a văzut fotografia lui Speak, Adelina Pestirițu nu a fost prea încântată. Vedeta s-a fâstâcit, iar de pe buze i-a dispărut zâmbetul. În cele din urmă, presată de Cătălin Măruță aceasta a oferit un răspuns evaziv. Cuvântul prin care l-a caracterizat pe artist a fost „haios”.

Lucrurile nu au stat prea diferit nici atunci când a fost rândul Ștefaniei, actuala iubită a lui Speak. Adelina Pestrițu a trecut foarte repede peste și a spus despre Ștefania că este „foarte sexy”.

Adelina Pestrițu, despre Liviu Vârciu

Atunci când a venit rândul lui Liviu Vârciu, fostul partener al Adelinei, vedeta s-a arătat din nou destul de stânjenită. Doar că de această dată, reacția ei a fost mult mai caldă decât ce în cazul lui Speak.

După câteva momente de gândire, Adelina Petrițu a spus, cu zâmbetul pe buze, despre Liviu Vârciu că este un tip „mișto”. Cei doi au avut o relație la începuturile carierei Adelinei, fiind primul partener din lumea mondenă al acesteia.