Adevărul despre Benone Sinulescu. Ce se știe despre starea artistului: „tăcerea asta nu poate fi liniștitoare”

0

Fanii lui Benone Sinulescu își fac griji pentru starea artistului. A trecut printr-o grea încercare vara trecută, când i s-a făcut rău acasă și a avut nevoie de intervenția medicilor. După o perioadă de spitalizare, maestrul s-a reîntors în sânul familiei și de atunci nu prea au mai apărut informații actualizate legate de starea sa de sănătate.

Ce se știe despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Un apropiat al artistului a declarat pentru Fanatik că nimeni nu mai știe nimic despre Benone Sinulescu, și că s-a lăsat o tăcere suspectă în privința acestuia. Soția maestrului nu a mai făcut declarații despre starea acestuia, deși există multe persoane care sunt interesate de cum se simte artistul.

E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare, a declarat un apropiat al lui Benone Sinulescu pentru Fanatik.

Benone Sinulescu a refuzat să fie operat și a optat pentru un tratament medicamentos pe care să îl urmeze de la domiciliu. S-a întors, astfel, acasă, la liniște și aer curat, alături de soția sa care îl îngrijește. În urmă cu câteva săptămâni, Nicolae Datcu, spune că a vorbit cu el la telefon, că au râs amândoi, iar maestrul Sinulescu i-a cântat.

Benone Sinulescu are probleme cardiace

Marele artist al muzicii populare are probleme cardiace pe care încearcă să le rezolve sau măcar să le țină sub control cu ajutorul tratamentului medicamentos, el refuzând operația. Potrivit informațiilor apărute în presă, maestrul Benone Sinulescu are arterele înfundate și în perioada în care au fost restricții, nu a mai monitorizat problema la medic, așa cum obișnuia să o facă.

În vară, artistului i s-a făcut rău, iar soția sa a chemat o ambulanță care l-a dus la o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad. Ulterior familia a decis transferul la Urgențe.

Primele informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu au fost făcute publice de către Ionuț Pavel, fostul impresar al acestuia.