Aida Parascan este însărcinată pentru a patra oară. Mămică-eroină își crește singură copiii cei mari

0

Veste mare în showbiz-ul autohton. Aida Parascan este însărcinată pentru a patra oară. Emoționată, fosta câștigătoare a unui show culinar de la noi din țară a oferit recent declarații emotionanante despre minunea ce urmează să o aducă pe lume. Sarcina vedetei are deja 17 săptămâni iar la toamnă urmează să nască. Aida Parascan mai are trei copii: Gianina, în vârstă de 20 de ani, Samuel de 13 și Emilia care a împlinit recent 10 anișori.

Aida Parascan a devenit cunoscută publicului larg dupe ce a castigat, în 2013, premiul ”Masterchef” (PRO TV), dar şi un premiu de 50.000 de euro.

Aida Parascan este însărcinată pentru a patra oară

Aida Parascan, câștigătoarea show-ului “MasterChef”, este gravidă pentru a patra oară! Emoționată, dar și extrem de fericită, viitoarea mămică a oferit recent primele declarațîi despre minunea care îi crește în pântece. Potrivit dezvăluirilor făcute de aceasta, ea poate fi numită o mămică-eroină pentru că își crește singură copiii cei mari.

Ajunsa la vârstă de 39 de ani, Aida a declarat în cadrul interviului că sarcina este una foarte dificilă iar momentele critice nu au trecut, deocamdată. Totodată, vedeta a mai spus că s-a temut enorm de momentul când le va mărturisi celor trei copii pe care îi creste singură că vor avea un frățior.

“Nu, am luat prea multe kilograme în plus și încă este o sarcină foarte dificilă. A fost cea mai mare frică a mea (n.r.: reacția copiilor)… Am 3 copii care sunt îngeri, au fost extraordinar de fericiți și bucuroși… erau super fericiți”, a declarat Aida Parascan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Sarcina vedetei are deja 17 săptămâni de sarcină, iar în toamnă, îl vă aduce pe lume pe noul membru al familiei. Gianina, fiica să cea mare are 20 de ani, Samuel, 13, iar Emilia a împlinit 10 ani pe 13 decembrie 2020.

Aida Parscan, despre relația cu tatăl copiilor săi

“Să spunem că avem o relație atipică. Eu am luat deciziile mele, el, pe ale lui. Mi-am crescut copiii singură, de 7 ani fac acest lucru… eu mă descurc singură. Un bărbat poate să fie lângă tine sau nu, dar un copil este cu tine toată viața. Niciodată să nu te simți obligată să faci un avort. Unei femei nu trebuie să-i fie frică să-și crească copiii singură. Foarte greu un bărbat simte ceea ce simte o femeie în privința unui copil… suntem diferiți”, a mai subliniat viitoarea mămică din showbizul românesc la Antena Stars.

În 2013, Aida Parascan a obținut mult râvnitul trofeu de la “MasterChef”, emisiune care a fost difuzată în grila de programe de la Pro TV.

Ramona Păuleanu este însărcinată cu gemeni

Frumoasa prezentatoare Ramona Păuleanu, în vârstă de 36 de ani, este însărcinată în șapte luni cu gemeni. Aceasta i-a anunțat pe telespectatori că a venit momentul să-și ia rămas bun, pentru că vă lipsi o lungă perioadă de pe micul ecran. În urmă cu o lună, Ramona a făcut publice noi imagini cu ea însărcinată, în care și-a asigurat fanii că se simte bine și a scăpat de ce era mai rău, după ce bebelușîi i-au dat tot felul de emoții.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Că să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate.

Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat. A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”, a povestit vedeta de la Știrile Pro TV.

Spune ce crezi