Anamaria Prodan, replici dure la adresa lui Reghe. Impresara este de neînduplecat

0

Anamaria Prodan și Laurentiu Reghecampf nu mai sunt împreună deja de mult timp și curând se vor separa oficial, legal. Se pare, însă, că Anamaria nu are liniște și nu îi lasă in pace pe antrenor și actuala lui iubită, care curând îi va oferi un copil.

Anamaria Prodan, cuvinte de laudă la adresa lui Reghe, de Sărbători

„ Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta.
Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.
El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană! ”, a punctat Ana Maria Prodan.

Anamaria Prodan îi pune la zid pe Reghe și Corina
Anamaria Prodan și Reghe se pregătesc de separare, dar lucrurile sunt tot mai acide între ei. Cei doi nu își dau deloc pace, dar mai ales Anamaria, care face tot ce poate să-l desființeze pe fostul soț. Este foarte supărată pe el, dar mai ales pe actuala lui iubită, Corina Caciuc.

Prodanca a mărturisit că s-a săturat de procesele pe care cei doi le-au deschis pe numele ei și speră să scape cât mai repede acest scandal. Impresara susține că acum a mai fost chemată la un proces, după ce autoritatea tutelară a venit la ea la ușă.

„Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez.Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.”, a mărturisit Prodanca pentru Click.

Prodanca spune că este sătulă până peste cap de Reghe și Corina și nici măcar nu mai tine socoteala proceselor pe care i le-au deschis, iar tot ce vrea este să scape mai repede din această căsnicie. Ea mărturisește că antrenorul Craiovei ar amenință-o constant că o va mai da în judecată.

„Eu îmi doresc să terminăm odată acest divorț, până după Paște. Am solicitat prin avocați o întrevedere. Asta îmi doresc de fapt, să fiu o femeie divorțată după Paște! Trebuie să iertăm, să fim mai buni în preajma Sărbătorilor. Laur știe ca eu sunt vulcanică și îi e frică de mine! L-am pedepsit și eu și copiii suficient!”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

Reghe Jr. va decide unde să își vadă tatăl
Reghe ar fi cerut instantelor judecătorești ca fiul său, Bebeto, să îl poată vizita și la adresa din Craiova. Își dorește să petreacă timp cu el și în orașul în care antrenează, dar cel mic ar urma să decidă dacă este sau nu de acord cu propunerea tatălui său.

„Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis autoritatea tutelară la Snagov, dar adresa era greșită..”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Prodanca și Reghe nu pot ajunge la o înțelegere nici măcar atunci când vine vorba de programul de vizite. Impresara nu și-ar dori să știe că cel mic stă în compania actualei iubite a lui Reghe, având în vedere că nu o are deloc la suflet.