Anamaria Prodan vrea să plece din România. Impresara se stabilește peste hotare: “Totul e istorie!”

0

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă dificilă în acest moment, de când Reghe a părăsit-o. Curând vor divorța si vor deveni două persoane libere, iar Prodanca are deja o mulțime de planuri de viitor. Impresara vrea să plece din țară când își rezolvă problemele și vrea să dea totul uitării.

Prodanca se mută în America

Anamaria Prodan a suferit mult după despărțirea de Reghe. Cei doi s-au iubit 15 ani și acum au decis să meargă pe drumuri separate, după ce antrenorul Craiovei și-a refăcut deja viața și curând va deveni și tătic de băiat alături de noua lui iubita.

 

Anamaria spune că l-a iertat pe fostul ei soț, dar tot nu poate reveni la sentimente mai bune față de acesta. Impresara nu vrea să mai audă de România și de Laurențiu Reghecampf și se va stabili împreună cu copiii din nou în Statele Unite ale Americii, la Las Vegas. Vrea să lase totul în urmă după tot ce s-a întâmplat și să se bucure de familia ei, care a fost dur zdruncinată de ce s-a întâmplat în ultima vreme.

„Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. – în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan nu mai vrea relații cu români

Anamaria Prodan și-ar fi refăcut deja viața și are de gând să iubească din nou după tot ce a fost. Vedeta spune că nu mai vrea relații cu români și se va reprofila pe bărbați din afara țării, pentru că simte nevoia de ceva nou, de schimbare.

„Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am”, spune Anamaria.

Se vorbește deja despre o eventuală relație a impresarei cu un arab. Aceasta susține că cineva are sentimente pentru ea și o curtează, dar momentan așteaptă să fie o femeie liberă și abia apoi va începe o relație nouă.