Anca Serea, însărcinată pentru a șaptea oară?! Ce au observat fanii?

0

Anca Serea apare în ultimul timp cu burtica ascunsă, iar fanii au observat acest lucru. Să fie vedeta, din nou, gravidă?

Anca Serea este mămica fericită a șase copii sănătoși și frumoși. Cu toate acestea, vedeta și soțul ei au declarat în repetate rânduri că-și mai doresc un copil. În ultima vreme, vedeta apare foarte des pe rețelele de socializare cu burtica ascunsă, iar fanii au observat că a mai luat în greutate.
Anca Serea a reușit să aducă pe lume șase copii, chiar dacă unele sarcini au fost mai dificile decât altele. Acum, vedeta a fost observată purtând haine care să-i acopoere abdomenul, iar fanii au început imediat să se întrebe dacă nu cumva soția lui Adi Sînă ar fi din nou gravidă.

Anca Serea este una dintre mămicile eroine din showbiz, asta pentru că a reușit să aducă pe lume atâția copii, însă nu a fost la fel de ușor de fiecare dată.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a declarat Anca Serea.
La fel ca Anca Serea, și Adi Sînă se arată entuziasmat de venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil al familiei, care se pare că este în planul celor doi îndrăgostiți de ceva vreme.

„Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta.
E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a declarat Adi Sînă.

Spune ce crezi