Anca Serea și Adi Sînă își doresc copilul cu numărul șapte! „Cel puțin încă unul:)!”

0

Anca Serea este mămica fericită a șase copii, însă vedeta spune că își dorește copilul cu numărul șapte.

După lungi speculații în care s-a vorbit despre copilul cu numărul șapte al familiei Sînă, Anca Serea și soțul ei vorbesc despre dorința de a avea un nou bebeluș în viața lor.

Anca Serea și Adi Sînă își doresc copilul cu numărul șapte
Se pare că, într-adevăr, Anca Serea și Adi Sînă își doresc al șaptelea copil, precum au declarat cei doi. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu este încă însărcinată.

După o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul personal de Instagram, Anca Serea a mărturisit fără menajamente că își mai dorește un copil.

„Cel puțin încă unul :)!”, a spus Anca Serea.

De asemenea, Anca Serea le-a dezvăluit fanilor și secretele siluetei de invidiat, având în vedere că a născut de șase ori până acum.

„ Inițial, m-a ajutat vârsta și faptul că sunt un om foarte activ. Apoi, sunt foarte atentă la alimentați, orele de somn, puțină mișcare, de ani de zile fac masaj, drenaj. Nu am luat mai mult de 12 kilograme ”, a mărturisit soția lui Adi Sînă.

Anca Serea a spus în urmă cu ceva timp că din cauza anemiei, doctorii i-au recomandat să nu rămână însărcinată în viitorul apropiat.

„ Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat.

Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul.

Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate.

Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim ”, a declarat Anca Serea.

Spune ce crezi