Andreea Bănică, scene incendiare alături de soț în jacuzzi: “Nu l-aș da pe 100 de musculoși”

0

Andreea Bănică se simte din nou ca în luna de miere, dacă e să ne luăm după imaginile pe care le postează din vacanța din Maldive. Deși formează un cuplu cu soțul sau, Lucian, încă din adolescență, cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la început.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, au lăsat copiii acasă și se iubesc ca doi porumbei în vacanța exotică din Maldive. “Nu l-aș da pe 100 de musculoși”, a comentat artista la o imagine în care apare alaturi de partenerul sau. Fanele au tras concluzia că e o bună gospodină, însă Andreea le-a lămurit imediat: Lucian gătește, Lucian mănâncă 🙂

Andreea Bănică este însă în formă de zile mari și își etalează trupul de sirenă ori de câte ori are ocazia. Deși nu le-a mulțumit pe toate fanele, majoritatea o laudă pentru corpul sau feminin, cu forme armonioase.

Cei doi au făcut furori cu o imagine din jacuzzi: Andreea s-a lăsat pozată într-o ipostază incitantă în brațele soțului ei. “Poveste fără sfârșit. Te-ai îndrăgostit de același iubit”, i-a scris o admiratoare. “Am rămas fără cuvinte la poza asta ! E mai mult decât perfectă !”, a scris altcineva.

În alta zi, cei doi soți au luat o cina romantic la un restaurant subacvatic.

Spune ce crezi