Andreea Mantea a vorbit despre sarcină. Vedeta nu se mai ascunde. Fanii au reacționat: „Tu ești însărcinată!”

0

Andreea Mantea a vorbit deschis despre sarcină. S-a tot vehiculat că este însărcinată pentru a doua oară, și asta după ce vedeta a postat mai multe fotografii în care apare cu burtică. Deși a spus la un moment dat că nu este gravidă și că va anunța asta când și dacă se va întâmpla, se pare că pozele cu burtica i-au făcut pe fanii vedetei să creadă că totuși ceva există acolo.

Andreea Mantea a răspuns: este sau nu însărcinată

Prezentatoarea tv de la Kanal D se află în vacanță și a postat mai multe poze plus un filmuleț în care burtica este foarte bine conturată. Fanii au reacționat imediat, iar Andreea nu s-a sfiit să le răspundă și să-i lămurească.

Cel mic o să aibă un frățior sau o surioară?/ Urmează să ne anunți ceva? / Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului, / Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Andreea Mantea a răspuns: Nu sunt însărcinată. În realitate, vedeta de televiziune se confruntă cu o problemă de sănătate care o face să fie mereu balonată și să aibă practic o burtică ce seamănă cu burtica de gravidă. Andreea a spus, la un moment dat, că are o bilă leneșă și că acesta este motivul pentru care se balonează.

Fanii au înțeles atunci, dar acum când au văzut-o pe Mantea în costum de baie, arătând foarte bine, fiind slabă, dar cu burtica frumos conturată, au fost siguri că este vorba despre o sarcină și au întrebat-o pe Andreea când va face marele anunț.

Ei bine, și persoanele publice, la fel ca și oamenii obișnuiți, se confruntă cu tot felul de probleme în viața de zi cu zi. Diferența o face faptul că, spre deosebire de oamenii obișnuiți, persoanele publice sunt foarte expuși, sunt luați la întrebări și sunt nevoiți, de cele mai multe ori, să dea explicații publicului care îi urmărește și îi apreciază.