Andreea Marin, dezvăluiri bombă despre fiica sa! Va urma o carieră în muzică?

0

Andreea Marin și fiica ei Violeta se înțeleg foarte bine. De fiecare dată, „zâna” își laudă copilul și se mândrește cu realizările ei.

Andreea Marin a povestit despre Violeta că este talentată în mai multe domenii.

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu? Ea mă sfătuiește pe mine, e mai pricepută decât mine, fără niciun dubiu!”, a povestit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Violeta își dorește să fie avocat
Adolescenta se pregătește să lanseze o piesă împreună cu tatăl său, Ștefan Bănică. ”Zâna” a mărturisit de nenumărate ori că Violeta îl moștenește pe tatăl său în această directive și ar putea să urmeze o carieră muzicală, deși nu știe neapărat dacă asta își dorește.

“E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mai adăugat Andreea Marin.

Ce a spus Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr.. Ce regrete are vedeta
În cadrul unui interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre Ștefan Bănică Jr. și mariaju pe care l-a avut cu aceasta. Relația dintre cei doi a ajuns la final în urma cu aproximativ 11 ani din cauza neînțelegerilor tot mai dese.

Chiar dacă diva și-a dorit mereu să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor, anumite detalii au ieșit la iveală.

Andreea Marin a demonstrat mereu că este o femeie puternică și că a reușit cu ușurință să treacă peste momentele grele din viață sa. Totodată aceasta a menționat și despre prejudecățile pe care le-au avut oamenii cu privire la mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a declarat Andreea Marin, pentru un post de televiziune.

Zâna Surprizelor a adăugat și cât de dificil a fost să depășească despărțirile de foștii săi parteneri.

„Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe.

Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a adăugat celebra prezentatoare tv.