Andreea Pirui de la Puterea dragostei a facut anuntul despre noul ei iubit: „Este un cantaret cunoscut!”

0

Andreea Pirui, fosta concurenta din sezonul doi „Puterea dragostei” iubeste din nou si a facut dezvaluiri despre noul ei iubit.

Andreea Pirui, una din cele mai ravnite concurente de la „Puterea dragostei” a facut marele anunt in legatura cu viata ei amoroasa. Tanara a recunoscut ca iubeste din nou si este la randul ei iubita. Andreea a dezvaluit si detalii despre noul ei iubit alaturi de care simte ca si-a gasit in sfarsit linistea.

Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la „Puterea dragostei”

Andreea si iubitul ei sunt impreuna de cateva luni, insa cei doi se cunosc de foarte mult timp, avand un trecut impreuna in calitate de cunostinte vechi.

Da, sunt îndrăgostită.

Iubitul meu e de la mine din oraș, de ardelean. El este cântăreț, e cunoscut aici, în zona noastră. El e din Zalău. Noi am fost prieteni, ne știm de 10-12 ani și tot timpul m-am mirat. Nu am fost prieteni, cunoștințe și în timp, am fost la o petrecere, a venit și el pe acolo. Dintr-o vorba în alta am început să povestim mai mult decât prieteni.

Acum câteva luni s-a întâmplat.

Am povestit, că ne știam din oraș și uite așa s-a întâmplat. El era singur, a avut o relație de 11 ani și s-a terminat cu două luni înainte să ne cuplăm noi. În timp ne-am format o relație. Mă mir și eu, că eu m-am mirat cum poate să se ajungă de la cunoștințe… S-a întâmplat… Mereu mergeam la petreceri pentru că îmi plăcea cum cântă. Îmi place de el. E foarte haios, mă face foarte mult să râd, cu asta m-a cucerit. Are un simț al umorului foarte dezvoltat. Și eu sut o persoană veselă, vorbăreață, dar el are un plus, știe să facă glume bune. El m-a cucerit prin felul lui de a fi, sincer, haios, e de aici de la mine din zonă.”

Spune ce crezi