Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante despre una dintre vedetele din România: „O bate soțul ei…”

0

Andreea Tonciu este fără doar şi poate una dintre cele mai controversate vedete din România. Bruneta este extrem de sinceră şi niciodată nu s-a ascuns atunci când a avut ceva de spus. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Andreea a făcut declaraţii halucinante despre un cuplu cunoscut în lumea showbiz-ului.

În urmă cu câteva zile, Andreea Tonciu a fost invitată în platoul emisiunii ‘Teo Show’, acolo unde a făcut mărturisiri neaşteptate. Bruneta a participat la un joc, alături de Bianca Rus, care a fost de asemenea prezentă în platou. Cele două au fost nevoite să răspundă la câteva întrebări dificile, iar în cazul în care refuzau să răspundă, erau obligate să mănânce câteva preparate destul de ciudate.

Astfel, una dintre provocările care i-au picat Andreei, a fost să povestească o situaţie pe care o ştia doar ea. Bruneta nu a ezitat și a acceptat provocarea lansată, spunând că există o persoană publică în România pe care soţul său o agresează destul de des, însă în public pozează în familia perfectă.

‘Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată spune „vai, cât ne iubim, ce bine ne înțelegem, suntem foarte fericiți’, dar o bate soțul ei de o rupe, crede-mă. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani și nu are cum.

O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare, persoană publică’, a dezvăluit Andreea Tonciu în emisiunea Teo Show.

Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice!
De multe ori, bruneta a fost luată peste picior și a fost subiect de amuzament pentru unele persoane din cauza aspectului ei fizic, iar glumele pendulau în jurul nasului vedetei. Odată ce a apărut pe micile ecrane, a devenit ținta răutăților celor din jur. Dar acum, ajunsă la vârsta de 34 de ani, Andreea Tonciu s-a schimbat enorm.

“M-am săturat de foarte multe vorbe urâte la adresa nasului meu. Îmi spunea toată lumea că uite-o pe năsoasa de la televizor. Pe mine nu mă deranjează, dar dacă se poate face ceva ca să îl am mai mic, e ok!”, a declarat Andreea Tonciu, în emisiunea “La Maruță” în urmă cu ani de zile.

Ba mai mult decât atât, Andreea Tonciu și-a schimbat și implanturile de silicon, puse în urmă cu mulți ani: ”Mi-am pus silicoane acum 10 ani de zile și atunci mi-am făcut 3 programari să-mi fac nasul, însă nu am mai fost pentru că îmi era foarte frică”, zicea vedeta în 2014.

De asemenea, Andreea Tonciu s-a mai remarcat și prin aparițiile ei la diferite emisiuni de pe micile ecrane. Vedeta și-a făcut rinoplastie în 2014 la o clinică din Istanbul, Turcia, iar în 2010 și-a pus silicoane. Totodată, și-a mărit și buzele cu acid hialuronic.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Spune ce crezi