Andreea Tonciu și soțul ei au ajuns pe perfuzii! Ambulanța a venit de două ori la ei acasă

0

Deși în primă instanță, Andreea s-a simțit bine, în cursul zilei de astăzi (nr. marți) a ajuns și ea pe mâna medicilor de la urgență. Vedete s-a filmat în timp ce avea o perfuzie în mână. Până acum, bruneta nu a dezvăluit nimic despre un diagnostic.

Andreea Tonciu, nemulțumită de serviciile de la 112
Chiar înainte de a ajunge și ea la spital, Andreea Tonciu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care s-a arătat puternic indignată de serviciile medicale din România, căci a așteptat o perioadă bună de timp până la venirea ambulanței.

Rebeca a trebuit să îndure și să aștepte destul de mult timp sosirea echipei medicale: „De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept’, le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.

Nu este prima dată când Rebeca ajunge la spital
Nu este prima oară când micuța Rebeca ajunge pe mâinile medicilor. Luna trecută fiica Andreei Tonciu a ajuns la spital cu o răceală puternică, însă nu a fost ceva grav.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ a dezvăluit că se panichează foarte repede atunci când Rebecca pățește ceva și apelează la ajutorul medicilor pentru a se asigura că micuța este în regulă: „Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!’, povestea Andreea Tonciu la acea vreme, pe o rețea de socializare.

Andreea Tonciu are și alte probleme de sănătate
În urmă cu mai puțin de o lună, bruneta a apărut în faţa fanilor săi extrem de tristă şi abătută. Se pare că, problemele de sănătate cu care se confruntă şi-au spus cuvântul, iar starea sa nu este una deloc bună.

„Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament. Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit. M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche. În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia’, povestea bruneta atunci, pentru Cancan.ro.

Tot atunci, unchiul ei avea să moară. „Pe lângă acest lucru trec şi printr-un moment nefericit pentru că am un deces în familie. Mi-a murit un unchi… Ai mei au plecat de urgenţă la Constanţa, îţi dai seama este un moment greu şi trebuie să fim alături de rudele noastre. Iar eu acum trebuie să mă ocup de afacerea familiei, sunt la florăria mamei mele, dar durerile astea pe care le am nu îmi dau pace’, mai spunea ea.