ANUNȚUL care afectează milioane de români! Toți clienții ENEL trebuie să știe! Intră în vigoare de azi!

0

ENEL a făcut anunțul care afectează milioane de români. Ce trebuie să știe toți clienții ENEL? Totul intră în vigoare începând de azi.

ENEL, anunț important pentru toți românii. Compania italiană care produce și furnizează energie electrică pentru aproximativ 3 milioane de români vine cu vești bune pentru clienți. Ce trebuie să știe cei care au contracte cu ENEL?

ENEL, anunț care intereseaza milioane de romani
ENEL vine cu o nouă ofertă pentru aparatele de aer condiționat. Într-o perioadă în care temperaturile ridicate le dau bătăi de cap foarte multor persoane, ENEL a gândit o ofertă prin intermediul căreia să vină în sprijinul persoanelor care își doresc să își achiziționeze un aparat de aer condiționat. Mai exact, cea mai nouă ofertă ENEL le permite românilor să aibă aer condiționat în tranșe egale pe factura de energie electrică.

Mai exact, persoanele care aleg un contract la ENEL pot opta pentru instalarea unui

aparat de aer condiționat pentru care să plătească 95 de lei lunar. Plata se va face în mai multe tranșe lunare, direct pe factura de energie, iar livrarea și instalarea sunt incluse în preț.

Persoanele care sunt interesate să își achiziționeze un aparat de aer condiționat prin intermediul ENEL trebuie să știe că au posibilitatea de a face plata în mai multe tranșe, mai exact: 1,3,6,9,12,15 sau 24, în funcție de suma de bani de care dispun.

Oferta pentru aer condiționat de la ENEL include livrarea produsului în termen de 72 de ore de la confirmarea comenzii, dar și instalarea în maximum 10 zile calendaristice de la data livrării.

Persoanele care își doresc să beneficieze de această ofertă trebuie să completeze formularul de pe site-ul oficial ENEL.

ENEL asistență gaz. Ce trebuie să știe clienții ENEL?
ENEL a pregătit o ofertă și pentru persoanele care sunt în căutarea unei companii care să se ocupe de eventualele probleme care pot să apară în cazul instalațiilor de gaz. Mai exact, ENEL oferă asistență pentru astfel de probleme, punând la dispoziția clienților două oferte.

Oferta asistență gaz prin care se asigură verificarea instalației de gaz o dată la doi ani și 4 intervenții de urgență la instalația de gaz.

Acest pachet costă 19,64 lei pe lună.

Pachetul asistență gaz+ este ceva mai complex, astfel că pe lângă verificarea instalației de gaz o dată la doi ani și cele 4 intervenții de urgență la instalația de gaz, acest pachet oferă și o verificare a centralei termice pe gaz. Acest pachet costă 23,8 lei/lună.

ENEL a făcut un anunț important pentru românii care aleg pachetul Asistență gaz sau Asistență gaz+ până la data de 30 septembrie 2021.

Cei care fac acest lucru pot beneficia de 6 luni gratuite.

Ofertele sunt disponibile doar pentru clienții ENEL, iar cei care vor să activeze unul din aceste pachete trebuie să sune la 021 9977. În situația în care deja beneficiază de un pachet de asistență gaz, dar au nevoie de o intervenție de urgență, clienții ENEL trebuie să sune la 0313 221 221.