Astrolog Camelia Pătrășcanu: Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022

0

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022 prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru Antena 3.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, luni, marţi şi miercuri până la prânz ar fi bine să petreacă timpul alături de persoane cu care îşi pot deschide sufletul, au nevoie să-şi încarce bateriile şi să-şi descarce inima şi să se liniştească pur şi simplu. De miercuri după-amiază, energia se schimbă, sunt într-o formă foarte bună, au din nou idei, vor să se implice, să acţioneze şi bine fac, pentru că sâmbătă pot obţine nişte roade frumoase ale eforturilor sau ideilor lor. Pun mâna la treabă şi cu capul lor, cu ideile lor pot face lucruri extraordinar de frumoase, obţin rezultate, li se confirmă că drumul pe care merg este foarte bun şi din punct de vedere financiar.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prima parte a săptămânii este foarte socială, întâlnirile sunt frumoase, fie cu rudele sau prietenii, sunt atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, foarte bine conectaţi la societate, chiar pot întinde o mână de ajutor şi chiar le face plăcere ca lumea să vorbească de bine de ei. Nu o fac numai pentru asta, dar le prinde bine cumva să ştie că sunt în atenţie şi se bucură de simpatia publicului. Schimbă idei şi poate că simt mai mult decât de obicei să vorbească despre probleme spirituale. În a doua jumătate a săptămânii, îi sprijină pe cei care au de lucru, mai mult pentru alţii lucrează decât pentru ei, dar e frumos şi aşa.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, sunt esenţiale primele zile ale săptămânii. Fie că sunt într-un context important, cu persoane de care ţin cont, discută şi iau decizii, fie vorbesc despre probleme profunde, importante pentru ei. Cert este că luni, marţi şi miercuri până la prânz, planetele aduc semnificaţii deosebite tuturor întâlnirilor şi discuţiilor care au loc, stabilesc chiar planuri de viitor sau noi strategii în funcţie de ceea ce discută şi îi inspiră. În a doua jumătate a săptămânii, pot face călătorii, simt nevoia să se aerisească şi trebuie să-şi pună gândurile în ordine. Un prieten e bine-venit.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii pot sărbători sau se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut demult, aflate la mare distanţă şi discuţiile sunt foarte pretenţioase, legate de moralitate, de spiritualitate, politică, lege, cumva ating subiecte sensibile, îşi expun principiile, convingerile, iar discuţiile, din fericire, sunt armonioase şi foarte frumoase, dar şi cu multe învăţăminte pe care le extrag de aici. Atenţie la călătorii, nu toate decurg aşa cum au fost programate şi foarte multă emoţie la aceste întâlniri şi călătorii. În a doua jumătate a săptămânii, multe activităţi, multe decizii de luat, nu prelungesc vacanţa de Paşte şi sunt băgaţi în treabă.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

La Lei, e foarte important cu cine petrece, mai ales luni, marţi şi miercuri până la prânz. Sunt nori sau soare în funcţie de calitatea persoanelor lângă care se află şi felul în care ştiu să coopereze cu ele. E bine să fie un pic mai atenţi la nevoile celor din jur şi dacă se poate să ajute, să sprijine, să satisfacă mici dorinţe ale oamenilor dragi. În a doua jumătate a săptămânii, pot face călătorii sau vizite foarte fructuoase, importante pentru ei pentru că se simt bine sau se distrează abia în a doua jumătate a săptămânii, după ce au bifat toate protocoalele familiale activate în acest moment.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este o primă parte a săptămânii foarte frumoasă, toate întâlnirile sunt semnificative şi pentru că sunt foarte sprijinite de astre, e bine să aducă la suprafaţă toate trăsăturile lor frumoase: bunăvoinţă, amabilitate, tact, diplomaţie, înţelegere, iertare, vindecare pe care o pot face prin atitudine, comportament sau cuvinte. A toate şansele să se pună în cea mai bună lumină, întâlnirile sunt şi ele frumoase şi cumva au şi ele un rol deosebit acolo unde se află, chiar dacă nu ies neapărat în evidenţă, prezenţa lor aduce vindecare şi liniştirea celor din jur. În a doua jumătate a săptămânii, preocupare pentru sănătate.