Bianca Drăgușanu, declaraţie neaşteptată: „Sunt însărcinată!”

0

Bianca Drăgușanu și-a șocat din nou fanii atunci când a declarat că este însărcinată.

Bianca Drăgușanu continuă să facă declarații bombă, iar de data aceasta a mărturisit că este însărcinată, lucru care i-a uimit pe fanii vedetei.

Bianca Drăgușanu aruncă bomba și spune că este însărcinată
Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, acolo unde merge deseori pentru a povesti ce mai este nou în viața ei și cum decurg lucrurile cu micuța Sofia.
Înainte de a intra în platou, frumoasa vedetă a fost la machiaj, moment în care a ținut să glumească cu una dintre fetele care se ocupa cu înfățișarea ei.

Culmea este că Bianca Drăgușanu a dorit să aducă în discuție rolul de mămică, spunând că este însărcinată pentru că a pus mâna pe burtica de gravidă.

Bianca Drăgușanu: „Avem o micuță burtică și cică dacă faci așa (n.r.: atinge burta de gravidă a blondei) se ia aici”.

Make-up artist: „Se ia”.

Bianca Drăgușanu: „Se ia aici (n.r.: se întoarce cu abdomenul spre burtica blondinei). Să se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r.: Sunt însărcinată. Prieteni, sunt însărcinată). De mâine, sunt însărcinată, pentru că am pus mâna aici, la burtică. Doi iepurași o să fie! Sunt însărcinată, ăsta este breaking news acum. Nu mă felicitați?”.

Cât despre viața profesională și personală, Bianca Drăgușanu a spus că toate lucrurile merg cât se poate de bine, exceptând momentele când apar știri în presă despre ea care nu sunt adevărate.

„În ciuda tuturor evenimentelor asta care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în acre a tușit vreo 3 săptămâni să tușească și nu știam ce să îi mai fac. Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat.

Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a spus Bianca Drăgușanu.