Bianca Drăgușanu, prima apariție după scandalul cu bătaia: „În adânc chiar sunt o doamnă și nu susțin violența”

0

Bianca Drăgușanu a avut prima apariție televizată după incidentul în care a fost implicată chiar înainte de sărbători.

Invitată la emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus partea ei de poveste despre scandalul de la petrecerea burlacilor, organizată în cinstea lui Florin Salam. Ea a vorbit despre ce s-a întâmplat la eveniment, în comparație cu informațiile apărute în presă.

Vedeta și-a exprimat nemulțumirea cu privire la felul în care presa a relatat întâmplările de la eveniment. Ea a spus că lucrurile nu au fost întocmai așa cum s-a vehiculat, și că ea este o persoană care nu susține violența.

Bianca Drăgușanu, prima apariție după scandalul cu bătaia: „În adânc chiar sunt o doamnă și nu susțin violența”

„Sunt mascați care sparg uși și vin în grup”, a zis ea, spunând că ea nu a spart vreo ușă și nici nu a fost agresivă cu invitații, potrivit WOWbiz. „Sora mea, în adâncuri sunt o doamnă. Nu e nici așa cum se spune, exagerează. Mă deranjează cum un personaj cu calități îndoielnice ca și femeie apare și face pe victima, spune lucruri care nu mai pot fi probate. Eu muncesc de o viață pentru numele meu”.

Totodată, Bianca Drăgușanu a adăugat: „Am un copil, am o afacere, mi se pare exagerat. Numai în filme vezi așa ceva. În adânc chiar sunt o doamnă și nu susțin violența. Dacă mă deranjează cineva mă impun și impun respect. Oricine poate înțelege ce vrea din asta. Eu nu m-am dus într-un loc, eu m-am dus la mine acasă. Nu am spart o ușă sau să sparg cu bătaia opt persoane. Eu nu sunt Spartacus și nici Batman. Lucrurile sunt diferite”.

Vedeta a mai spus că nu vrea să mai vorbească despre petrecere, și că persoanele invitate acolo au un caracter îndoielnic, care au „activități dubioase”. A ținut să sublinieze că presa a exagerat.

Totodată, a mai afirmat: „Eu nu spun, doamne ferește, că presa minte. Toată viața mea s-au scris lucruri și adevărate și mai puțin adevărate. Nu că m-am săturat, m-am obișnuit. Presa nu minte, dar condimentează, ca să fie mai spumos. Ar fi penibil din partea mea să vin aici să mă laud că am fost peste unii în casă. Presa nu minte, dar eu nu sunt un om agresiv. Eu sunt împotriva a așa ceva, totodată pot să mă apăr dacă sunt atacată”.

Foto – Facebook