Brant Daugherty din Fifty Shades și soția lui au devenit părinți de băiețel! Ce nume au ales pentru micuț?

0

Brant Daugherty și Kim au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au împreună un băiețel.

Brant și Kim Daugherty au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au anunțat acum ceva timp pe rețelele de socializare că vor avea un copil, mai precis un băiețel.

Brant Daugherty din Fifty Shades și soția lui au devenit părinți de băiețel
Brant Daugherty și Kim au anunțat acum câteva luni că vor deveni părinți de băiețel. Acum, cei doi le arată tuturor cât de fericiți sunt alături de cel mai nou membru al familiei.

Cei doi au anunțat venirea pe lume a micuțului pe ambele conturi de socializare, acolo unde actorul a scris: „Bine ai venit pe lume, David Daugherty”.

Kim a scris și ea pe contul personal de Instagram un mesaj la fel de emoționant: „Bine ai venit, David Daugherty. Ești extrem de iubit.”

Actorul recunoaște că nu a fost de față atunci când s-a născut cel mic, având în vedere că se afla pe platourile de filmare.
Kim Daugherty a adus pe lume primul copil al cuplului acum trei săptămâni, însă planurile făcute cu mult timp înainte nu au decurs așa cum au crezut.

„Are deja trei săptămâni acum…și este absolut incredibil”, spune Brant.

Brant Daugherty recunoaște că se simte incredbil în rolul de tătic, însă bebelușul a venit mai devreme decât era planificat și actorul a ratat nașterea.

„Filmul s-a terminat cu două zile după venirea pe lume a celui mic, așa că am crezut, am șansa de a face ceva productiv pentru familia mea. A venit totuși mult mai devreme, așa că am ratat nașterea”, povestește Brant.

Actorul a ratat nașterea, însă a putut vedea totul de la distanță cu ajutorul rețelelor de socializare. Cea care i-a arătat totul a fost cumnata lui, care l-a ajutat extrem de mult să poată fi de față, chiar dacă de la distanță, pentru un eveniment atât
de important.

Spune ce crezi