Camelia Patrascanu, horoscop pana pe 5 iunie 2022. Luna Noua intoarce la 180 de grade vietile nativilor.

0

Horoscop pana pe 5 iunie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru zilele care urmeaza. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Berbec
Berbecii au o foarte buna perioada pentru bani. Au un fler financiar extraordinar. Sunt mobilizati si motivati sa lucreze si pot avea rezultate financiare. Iar Luna Noua de luni le spune ca daca se gandesc un pic mai bine si privesc din alta perspectiva o situatie ce tinteste banii vor gasi solutii. Merita sa se consulte cu oameni priceputi pentru a nu pierde timpul. Miercuri tensiuni in familie, discutii legate de confort, de casa, sau chiar de membrii familiei, fiecare ce face, cum se desfasoara. Bine in weekend, cu petreceri si distractii.

Taur
Taurii sunt intr-o forma buna. Isi aduc la suprafata talentele, frumusetea, calitatile, harurile. Sunt intr-un moment bun de incredere in sine, curaj sa initieze noi activitati si proiecte. Luna Noua se produce in zona banilor. Trebuie sa fie prosperi, vor sa castige bani dar intr-un mod care le place si printr-o munca ce le prieste din toate punctele de vedere. Tensiuni administrative miercuri. Atentie la acte, la hartii, ceva lasat in urma. In familie in weekend.

Gemeni
Gemenii au o foarte buna perioada pentru a repara, a intelege, a constientiza, pentru sanatate. Au de rezolvat niste treburi din spate pentru a putea merge inainte. Pentru ca Luna Noua se produce in semnul lor zodiacal luni. Tocmai de aceea este un moment de renastere, un nou start, un nou ritm. Dar pentru a avansa rapid, cum le place lor, trebuie sa se asigure ca nu mai au resentimente, nu mai reproseaza nimanui nimic, nu se mai ocupa de afaceri vechi, ci doar de lucrurile si perspectivele noi care se anunta in fata lor acum. Miercuri tensiuni financiare, posibile probleme cu banii, nu ii recupereaza sau risca sa piarda bani, mai ales pe mana cuiva care se roaga si ii implora de ei. Calatorii frumoase in weekend.

Rac
Pentru Raci o saptamana care aduce multa sustinere, popularitate, sociabilitate, cunostinte noi diverse, invitatii flatante ce au un inedit. Ajung in preajma unor oameni necunoscuti sau in locuri foarte speciale. Luna Noua le spune ca trebuie sa fie cu ochii in sapte, cu urechile ciulite, sa fie atenti la ce se vorbeste, ce se gesticuleaza, pentru ca isi creaza noi perspective, mai multe cai prin care isi pot atinge obiectivele. Miercuri tensionati, nesiguri pe ei, timizi, sau nu prea au chef de ceea ce se intampla, desi au sarcini importante. In weekend, cu ochii pe bani si pot spori.

Leu
Leii au o foarte buna saptamana pentru reputatie, pentru a luat decizii mari si a face lucruri mari, si pot veni cu idei surpriza. Isi asculta inima si intuitia, isi impun decizia, si cumva ii anima si pe ceilalti sa le fie alaturi. Luna Noua este in zona sociala, deci din acest moment isi pot creste impactul asupra comunitatii, grupului de prieteni sau publicului lor. Miercuri atentie la sanatate. In weekend, de voie, si ei ii dirijeaza pe ceilalti si iese distractie mare.

Fecioara
Fecioarele au o saptamana buna pentru tot ce inseamna acte financiare, ce vizeaza afacerile si bunul mers al lucrurile. Luna Noua aduce o noua pozitie, mai subliniata in ierarhie. Faptul ca au facut lucruri bune, ca au obtinut rezultate incepe sa se vada, sau ei vorbesc de reultatele lor. Relatia cu sefii este subliniata la inceputul saptamanii. Miercuri tensiuni suplimentare, trebuie sa aiba rabdare cu o persoana mai nazuroasa. Iar in weekend ar face bine sa se distanteze, sa faca o calatorie pentru a se departa de zbuciumul cotidian.

Balanta
Balantele au succes financiar, mai ales datorita colaborarilor. Poate chiar oamenii foarte apropiati, partenerii de viata au succes si cumva se impartasesc si ei din acest succes. Inceputul de saptamana este bun pentru rezolvari diverse. Calatorii foarte bune care creaza perspective, oameni cu care discuta si mintea le merge. Asta inseamna ca se pot inspira de la aceste intalniri si discutii pe care le au. Miercuri trebuie sa aiba autoritate, sa nu se eschiveze de la niste responsabilitati si discuta pe lege sau contract cu o persoana. In weekend cu prietenii si distractie maxima.

Scorpion
Scorpionii au o saptamana foarte buna din punct de vedere relational, pot impresiona, pot convinge, Trebuie sa se bazeze si pe farmec sau sa se poarte cu mult tact si diplomatie cu persoanele din jur. Luna Noua le spune ca daca stiu sa vorbeasca castiga mult mai mult, poate nu neaparat bani dar sigur persoane loiale. Tensiuni miercuri, administrative, niste hartii facute nu prea bine, trebuie sa fie un pic atenti la ele, iar drumurile, daca le fac miercuri, pot fi dificile un pic, nu se potrivesc cu agenda lor. Lucreaza in weekend si au spor.

Sagetator
Pentru Sagetatori toata saptamana e foarte buna pentru lucru, cu buna colaborare cu echipa, toata lumea isi face treaba. Luna Noua de luni spune ca pot intra intr-un alt trend social, o mai buna intelegere cu oamenii cu care lucreaza, o buna imagine, unii chiar vor sa isi schimbe imaginea si poate isi fac modificari estetice. Miercuri tensiuni materiale, financiare, discutii despre avere sau despre drepturile lor, si poate sunt mahniti ca cineva nu este destul de apropiat, de tandru si duios. Calatorii frumoase in weekend.

Capricorn
Capricornii au o saptamana buna din punct de vedere sentimental. Ei isi deschid inima si fac ceva ce le place, si petrec timp cu cineva drag. Buna relatie si cu copiii. Luna Noua de luni aduce un nou ritm la locul de munca. O noua viziune, atitudine, comportament, poate si colaboratori noi, mai tineri, pe care ii indruma. In tot cazul, se simt bine la munca. Tensiunile de miercuri sunt date de relatia parteneriala sau cu o persoana apropiata, pe care trebuie sa o asculte mai atent pentru a-si da seama ce vrea sau de ce se fereste. In weekend alaturi de partener.

Varsator
Varsatorii sunt preocupati de casa, camin sau de siguranta lor la locul de munca. Si fac treaba bine, mai ales aceea pe care o stapanesc bine, au exersat-o, stiu, nu e vorba de lucruri noi, poate mici inovatii pe care le aduc, dar intr-o treaba pe care o cunosc. Luna Noua aduce creativitate si ingeniozitate, un suflu nou, avant, incredere ca pot face lucruri si chiar pot incepe ceva nou. Miercuri, tensiuni legate de sanatate, poate nu sunt intr-o forma foarte buna, sau la locul de munca sunt lucruri minutioase, de care n-ar vrea sa se ocupe, dar e bine sa isi faca treaba cu exigenta. Atentie la niste date, termeni sau legi. In weekend alaturi de partener.

Pesti
Pentru Pesti saptamana aduce siguranta. Au adunat niste date foarte importante pentru ei, de aceea stiu mai bine decat alta data cum stau, pe ce se pot baza. Poate si planificarile sunt mai corect facute, si asta le da coerenta. De aceea, inca de luni simt ca se pot apuca sau sunt pregatiti pentru o noua etapa din viata lor, oricare ar fi aceea, fie ca vizeaza profesia sau casa. Tensiuni sunt insa miercuri, au un pic de emotii, mai ales financiare. Solutia este sa aiba incredere in harul lor. Muncesc si in weekend dar au spor si rezolva lucruri.