Când se mărită Carmen Grebenișan. Le-a pus condiții invitaților

0

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din mediul online se mărită curând cu Alex Militaru, iar evenimentul este așteptat cu nerăbdare atât de prieteni, cât și de fanii ei de pe conturile de socializare. Carmen a făcut recent anunțul și le-a dat toate detaliile despre cununia civilă, dar și despre pregătirile în curs.

Când se mărită Carmen Grebenișan
Carmen Grebenișan a intrat în atenția publicului larg după apariția la Asia Express, inde a câștigat un capital imens de popularitate. Acum, faimoasa vloggeriță și partenerul ei, Alex Militaru se pregătesc să intre în rândul lumii, cum se spune, cei doi îndrăgostiți urmând curând să devină o familie cu acte. Chiar Carmen a fost cea care le-a dat vestea prietenilor ei de pe contul de socializare, anunțând că marele eveniment urmează să aibă loc curând. Tot cu această ocazie și-a invitat și prietenii la cununie.

‘Mai durează puțin până invitațiile sunt gata, dar să nu cumva să lipsiți pe 28 de la cununie. Cei care vă simțiți prietenii noștri apropiați să nu vă faceți planuri pe 28’, a spus vedeta pe Instagram.

Ce le-a cerut vloggerița invitaților
Carmen Grebenișan se mărită, așadar evenimentul va fi, cu siguranță, unul cu fast. Asta în primul rând deoarece este una dintre cele mai cool influencers din România, iar pe Instagram o urmăresc sute de mii de oameni. La doar 27 de ani, Carmen a reușit să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri, așadar cei care au mari așteptări de la apropiatul eveniment nu se înșală.

Pentru că vrea ca cel mai important eveniment din viața ei să iasă perfect, vloggerița a impus și un dress-code, iar culoarea aleasă de ea este una surprinzătoare. Dat fiind că este vorba totuși despre o culoare care nu avantajează pe toată lumea, Carmen a făcut și unele concesii…

‘Dress code-ul este kaki. Orice merge pe partea aceasta de verde, evident, cu accente negre, aurii și argintii’, a mai menționat vloggerița.

Spune ce crezi