Cântăreața Daniela Gyorfi, de urgență pe mâna medicilor: ”Nu am fost cuminte!”

0

Daniela Gyorfi a declarat că, la 8 ani de când și-a schimbat ultima oară implanturile mamare, au reapărut problemele!

Artista trece prin momente îngrozitoare, după ce s-a trezit cu proteza de silicon spartă la unul dintre sâni. Din 2000 încoace, Daniela Gyorfi a suferit mai multe intervenții la sâni, însă ultimele silicoane, puse în urmă cu opt ani, se pare că au expirat.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat sau mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că m-am pipăit. Se simte. În ultimul timp mi s-a întâmplat chestia asta, nu pot să spun de la ce, pentru că nu car. E cam ciudat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: «nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită», a declarat Daniela Gyorfi, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Daniela Gyorfi, prima vedetă din România care și-a pus silicoane
Dacă e să dăm timpul înapoi, acum, la ceas aniversar, vă reamintim că ea a fost prima vedetă de pe plaiurile noastre care și-a pus implant mamar, în anul 1999.

“Voiam şi eu sâni mai mari, aşa că mi-a trecut prin minte să îmi pun nişte şosete în sutien. Efectul a fost garantat. Trebuia să îmbrac pentru acel eveniment o bustieră mult prea largă şi am fost nevoită să o umplu cu ceva!”, a declarat Daniela într-un interviu mai vechi.