Cântăreața Dodo va deveni mămică în curând! A publicat prima imagine cu ecografia

0

Cântăreața Dodo urmează să devină mămică pentru prima oară! Artista a publicat prima imagine emoționantă cu bebelușul!

Cântăreața Dodo va deveni mămică în curând, astfel că are grijă ca fiecare etapă din sarcină să decurgă perfect. Recent, artista a mers la medic pentru a-i asculta bebelușului bătăile inimii. Ca toate vedetele, cântăreața a ținut să posteze evenimentul pe internet, astfel că fanii au putut vedea descrierea emoționantă alăturată fotografiei.
Cântăreața Dodo a publicat prima imagine cu ecografia!
Cântăreața Dodo radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Artista și iubitul ei sunt foarte atenți la fiecare pas din sarcină, asta pentru ca totul să fie ca la carte.

Ca orice viitoare mămică responsabilă, cântăreața Dodo a mers recent la doctor pentru a vedea cum se mai simte bebelușul în burtică.

Imaginea cu ecografia a fost postată și pe contul personal de Tik Tok al vedetei, alături de un mesaj extrem de emoționant, scris chiar de către artistă.

”Un copil umple un loc în inima ta despre care nu ai știut niciodată că a fost gol. Te iubesc, îngerașul meu”, a scris Dodo pe Tik Tok.

Cântăreața Dodo a fost cuplată cu Bogdan Mocanu după ce aceștia au colaborat pentru o melodie, alături de Iancu Sterp.

Adevărul era cu totul altul, căci artista se iubea de ceva timp cu Liviu, bărbatul care îi este și acum alături și de care își va întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului.
Andra Volos, atac fără precedent la adresa cântăreței Dodo
Chiar dacă nu mai era împreună cu Bogdan Mocanu la vremea aceea, Andra Volos a atacat-o verbal pe Dodo și a spus că sigur îl place pe fostul ei iubit.

”Este evident că îl place, deși neagă acest lucru. Se vede în privire. În fine, nu pot spune cu certitudine dacă există sentimente acolo, dar am văzut vloguri în care a apărut în casa în care am stat cu Bogdan, îmbrăcată în tricoul meu, sau mai bine zis
în tricoul lui Mocanu, pe care mi-l făcuse mie cadou, și pe care nimeni nu îl lua. I-a adus tort la pat și zâmbea întruna la vorbele lui…Ce se înțelege de aici?”, a declarat Andra Volos.