Care este starea lui Alexandru Arşinel: „Încă nu e clară situația mea aici”

0

Care este starea lui Alexandru Arşinel. Marele actor este nerăbdător să joace pe scenă, însă mai are de stat cel puțin câteva zile sub supravegherea medicilor. Potrivit declarațiilor sale, situația sa nu este, deocamdată, clară.

 

Care este starea lui Alexandru Arşinel

Artistul susține că abia așteaptă să urce din nou pe scenă, mai ales că deja s-a anunțat primul spectacol la Teatrul de Revistă Constantin Tănase’, unde este și director. Sâmbătă, pe data de 15 mai, va avea loc prima reprezentație, iar Alexandru Arșinel își dorește să urce pe scenă.

Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.ro.

A fost internat cu formă uşoară

Actorul și soția lui s-au infectat cu coronavirus și au fost internați la spital, în ciuda faptului că sunt vaccinați anti-Covid. Alexandru Arșinel și soția lui și-au făcut și și rapelul anti-Covid în urmă cu două luni, au respectat toate măsurile de protecție și, totuși, s-au infectat cu coronavirus, dar au ajuns amândoi să fie internați.

Actorul a mărturisit atunci că se simte bine. „Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel.

Spune ce crezi