Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Ştefan Borleanu rupe tăcerea după ce a fost eliminat din concurs: Simt dezamăgire! Am demonstrat mult în acest sezon

0

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Totodată, la doar o zi distanţă, fostul concurent a venit cu noi precizări despre cele întâmplate în concurs.

„Dezamăgire! Asta simt în acest moment, dar o să treacă 😌.
Poate că am fost naiv când am acceptat sa îi fac meniul @elenaamatei, însa am vrut sa arăt că pot face asta chiar dacă nu am avut șansa să îl fac pe al meu. Sunt fericit pentru @catalin.amarandei, sunt mândru că am fost colegi și am învătat foarte mult de la cel mai bun bucătar din acest sezon.

Am demonstrat mult in acest sezon, am muncit și am reușit să fac unsprezece farfurii de care sunt foarte mândru!
Mulțumesc @chefflorindumitrescu pentru cuțitul de aur, mulțumesc echipa LAMĂ FINĂ pentru tot sprijinul!
Vreau să vă mulțumesc si vouă pentru toate mesajele frumoase și toata susținerea pe parcursul emisiunii!
14,1818182 LAMĂ FINĂ 💙✈️🔪🐼”, a spus Ştefan Borleanu.

Chef Florin Dumitrescu nu s-a așteptat ca Ștefan Borleanu, unul dintre candidații la marele premiu, să nu intre în finală. La fel de dezamăgit a fost însă și tânărul bucătar din Vâlcea, al cărui parcurs în competiție a fost unul foarte bun. Deși a creat farfurii de 15 puncte de multe ori, Ștefan a fost învins atât de Narcisa Birjaru, cât și de Elena Matei. Mai mult, concurenta din echipa verde i-a propus, mai în glumă, mai în serios, să gătească pentru ea în finală, fără să știe, evident, rezultatul. Și iată că Ștefan a pierdut în fața… gustului din farfurie.

Ștefan Borleanu a făcut mai multe cursuri de specialitate în anul 2017 și a lucrat în diverse restaurante pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile. Pentru câteva luni, cel care a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu a lucrat și în Statele Unite ale Americii, într-un restaurant.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine e Ștefan Borleanu. Cuțitul de aur a lui Florin Dumitrescu a absolvit Facultatea de Construcţii şi a făcut cursuri de gastronomie în SUA