Cât costă masca purtată de Simona Halep. Este singura din lume care dezactivează toate virusurile

0

Simona Halep are grijă de sănătatea ei, dar și a celor din jur și acordă o atenție sporită produselor de protecție anti-corona virus. Sportiva a fost surprinsă purtând o mască specială, care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă, spune producătorul.

Masca, Respilon VK RespiPro 2.0, este singura din lume care dezactivează virusurile datorită stratului din nanofibre, care captează peste 99% din virusuri și, de asemenea, îi distruge imediat datorită celor două straturi din oxid de cupru accelerat, arată indicațiile producătorului.

Masca se poate comanda online, de pe site-uri de specialitate, unde două bucăți, mărimea M, costă 98 de lei. De asemenea, acească mască se și la set de 10 măști și costă în jur de 440 lei.

Care este mecanismul măștilor minune
Testele realizate în laboratorul american Nelson Labs arată că masca captează până la 99,9%, din virusuri. Măștile de protecție Respilon VK RespiPro funcționează pe principiul unei bariere duble. Membrana din nanofibre acționează ca un filtru de protecție fiabil.

Straturile cu oxidul de cupru accelerat din partea interioară și exterioară a măștii dezactivează virusurile captate.

Aceste măști de protecție sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți. Este de precizat că în timpul purtării acestei măști, se poate respira foarte ușor.

Avantajele măștii Respilon VK RespiPro 2.0
Masca conferă o protecție bilaterală, deoarece protejează atât purtătorul, dar pe cei din jur, captează și inactivează virusurile care provin atât din mediul înconjurător, cât și cele de la utilizator, dacă acesta este infectat.

Ate avantaje ar fi că aceste măști sunt foarte ușoare (doar 3,2g), forma este anatomică, iar clema pentru nas asigură o aderență perfectă la față.

Datorită tehnologiei auto-sterilizante, masca nu necesită niciun fel de întreținere și este potrivită pentru purtare repetată. Dacă este purtată timp de 5-6 ore pe zi, rezistă până la o săptămână (în total aprox. 30 de ore).