Cât te costă dacă vrei să-i chemi la nuntă pe Culiță Sterp și pe Vlăduța Lupău

0

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău sunt cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere ai momentului. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentr a-i chema la nuntă?

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău au devenit foarte cunoscuți în lumea muzicii de petrecere.

Notorietatea lor se datoează faptului că au fost implicați în diferite proiecte de succes, astfel au ajuns în atenția publicului. Tot mai mulți oameni își doresc a aceștia să le cânte la cele mai importante evenimente din viața lor.

Cât te costă dacă vrei să-i chemi la nuntă pe Culiță Sterp și pe Vlăduța Lupău
Culiță Sterp este un nume cu rezonanță în lumea muzici de petrecere, în ultimii ani a scos piese care au rupt topurile și, astfel, a devenit cel mai ascultat artist de muzică de petrecere și manele la acest moment.

Vlăduța Lupău a devenit cunoscută publicului ca interpretă de muzică populară, însă în ultima perioadă a început să cocheteze cu muzica ușoară și cu cea de petrecere, sau manele, reușind să ajungă la inimile publicului petrecăreț din România.

Cei doi au devenit foarte doriți în rândul evenimentelor personale, astfel oamenii trebuie să scoată din buzunare sume semnificative dacă vor ca aceștia să le cânte.

Pentru a-i asculta live la cel mai important eveniment din viața voastră, trebuie să scoateți din buzunare între 4.000

și 5.000 de euro. Dacă vă doriți ca Vlăduța Lupău să vă încânte cu vocea ei live trebuie să plătiți 5.000 de euro, în timp ce, pentru Culiță tarfiul variază între 4.000-5.000 de euro.

Culiță Sterp și-a câștigat notorietatea după Survivor România
Culiță este un artist consacrat în lumea muzicii de petrecere, însă acesta a devenit cunoscut după ce a concurat în cadrul show-ului fenoment Survivor România, în care a rezistat eroic până la momentul în care a cerut

să fie eliminat pentru că soția sa urma să nască. Acesta este unul dintre cei mai căutați artiști ai momentului pentru nunți și alte evenimente private.

Vlăduța Lupău, imagine de senzație cu iubitul ei
Vlăduța Lupău a publicat o imagine de senzație alături de iubitul ei, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Artista i-a încântat pe fanii din mediul online cu imaginea romantică cu iubitul ei.

Cei doi par că se iubesc foarte mult și nimic nu le stă în calea fericirii lor.

”Cu inima mea”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginii cu iubitul ei.

Spune ce crezi