Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soție, cu ocazia zilei de naștere: „Ești mai frumoasă ca oricând”

0

Cătălin Moroșanu nu s-a mai abținut și a publicat o declarație de dragoste pentru frumoasa lui soție! A fost sărbătoare mare în ziua sportivului, pentru că Georgiana Moroșanu și-a serbat ziua de naștere. Cei doi au avut grijă ca mereu să își țină relația departe de ochii lumii și nici nu au prea vorbit despre familia lor, așa că este o bucurie pentru fani atunci când reușesc să îi surprindă împreună, mai ales că astfel de momente sunt rare.

Cătălin Moroșanu a publicat, pe rețelele de socializare, o imagine în care apare alături de soție. Pentru a spune lumii întregi că Georgiana este sărbătorita zilei, bărbatul a transmis și un mesaj care a stârnit un val de reacții. Cătălin Moroșanu se mândrește cu femeia pe care a ales-o să îi fie soție, iar acest lucru se vede! Sportivul o consideră pe partenera lui un exemplu pentru multe femei și o vede mai frumoasă ca oricând!

Cătălin Moroșanu, declarație de dragoste pentru soție
‘Un exemplu pentru tot ceea ce înseamnă: femeie, iubită, soție, mamă, prietenă! La mulți ani scumpa mea sotie, să rămâi același om minunat și nu știu cum se face, dar odată cu trecerea anilor, ești mai frumoasa ca oricând! 😍🤗😘❤️’, a scris Cătălin Moroșanu, pe contul său de Instagram.

Cătălin Moroșanu este un familist convins. El și Georgiana sunt împreună încă din adolescență și putem spune că începutul relației lor a fost… dragoste la prima vedere! Este prima fată pe care a introdus-o în sânul familiei, după ce s-au cunoscut în tren, pe vremea când el nu era cunoscut de toată lumea și nici nu avea la activ zeci de titluri K1.

Prima fată pe care am adus-o acasă şi am prezentat-o mamei este soţia mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta. Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, şi aşa am început să avem o relaţie.’, a declarat Cătălin Moroșanu despre frumoasa lui soție.

Cătălin Moroșanu își dorește să devină tătic pentru a doua oară
Ulterior, cei doi s-au căsătorit, iar din iubirea lor a rezultat Natalis. Este, fără doar și poate, fata lui tata, Cătălin iubindu-și enorm de mult fetița. Tocmai din acest motiv, la scurt timp după ce s-a întors de la Survivor, a mărturisit că și-ar dori încă un copil. Cătălin Moroșanu a precizat că a discutat deja cu soția lui, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla!

‘I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult.’, a dezvăluit sportivul.