Cătălin Moroșanu, probleme grave de sănătate din cauza experienței Survivor România: “Am meniscul rupt”

0

Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România din cauza problemelor grave de sănătate. Faimosul vorbește despre dificultățile întâmpinate în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu are probleme grave de sănătate din cauza competiție Survivor România, iar acum Faimosul vorbește despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu, probleme grave de sănătate din cauza experienței Survivor România
Cătălin Moroșanu a decis că dorește să iasă din competiția Survivor România pentru că nu dorea să-și pună sănătatea în pericol și mai mult.
„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult”, a declarat Cătălin Moroșanu după eliminare.

Cătălin Moroșanu susține că va apela și la o intervenție chirurgicală dacă problemele de sănătate nu se vor rezolva de la sine.

”Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună de zile”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu a fost unul dintre concurenții cheie ai echipei Faimoșilor, însă sportivul a ieșit din competiție accidentat.

“Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici.

Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea.
Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a declarat Daniel Pavel.