Cătălin Moroșanu, tată pentru a doua oară. „Mai facem un copil…”

0

Cătălin Moroșanu își dorește să devină tată pentru a doua oară, el și soția sa Georgiana având împreună o fetiță în vârstă de 10 ani. Luptătorul consideră că acum este momentul potrivit pentru mărirea familiei și totodată pentru a obține cât mai multe reușite pe plan profesional. În momentul de față, Cătălin Moroșanu este revenit în țară după ce a participat la emisiunea Survivor România, din Republica Dominicană.

Recent, Cătălin Moroșanu a vorbit despre apariția celui de-al doilea copil din familia sa. Luptătorul își dorește să devină tată pentru a doua oară. Cătălin Moroșanu a fost invitat în cadrul unui podcast unde a făcut mai multe mărturisiri, printre care și faptul că își dorește să devină tată pentru a doua oară cât mai curând. Luptătorul și soția sa Georgiana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 19 ani. Cătălin Moroșanu și Georgiana au împreună o fetiță minunată în vârstă de 10 ani.

Cătălin Moroșanu, tată pentru a doua oară
Cătălin Moroșanu a declarat că își dorește să mai facă un copil, deoarece fiica sa, peste câțiva ani, se va pune la casa ei, iar el cu Georgiana vor rămâne singuri. El a spus că simte că va îmbătrâni, așa că acum este momentul prielnic pentru a mai face un copil.

Cătălin Moroșanu a mărturisit că venirea pe lume al unui al doilea copil va fi o binecuvântare și că acest aspect îl va ajuta foate mult ca pe viitor să dea tot ce e mai bun pentru a avea și cât mai multe reușite pe plan profesional. Cătălin Moroșanu susține că de fiecare dată familia sa i-a dat putere pentru a avansa în carieră.

„I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unui podcast.

Vrea să își deschidă propria academie
Luptătorul are planuri mari în viața profesională. El a declarat că își dorește să își deschidă propria academie de luptă. Cătălin a marturisit că își dorește să antreneze și copii care își doresc o carieră în acest domeniu.

„Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”,a mai povestit Cătălin Moroșanu.

A părăsit Survivor din cauza unei accidentări
Cătălin Moroşanu a fost nevoit să părăsească competiţia Survivor România forţat de împrejurări, după o accidentare deloc uşoară. Luptătorul a explicat că are meniscul rupt şi va fi nevoit să se opereze în acest sens, altfel s-ar putea confrunta cu probleme în cariera sa sportivă. Fostul concurent al show-ului a menţionat că va încerca întâi o lună de recuperare, însă în cazul în care nu funcţionează se va supune unei intervenţii chirugicale.

Faimosul a făcut primele declaraţii la Teo Show, privind o intervenţie chirurgicală după accidentare. Acesta are meniscul rupt şi dacă nu îşi va reveni după o lună de tratament, va fi nevoit să facă o operaţie. În altă ordine de idei, după rezolvarea problemelor medicale, Cătălin Moroșanu este hotărât să devină tată pentru a doua oară.

Spune ce crezi