Câte clase are Bianca Drăgușanu. Vedeta a recunoscut tot

0

În podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a spus câte clase are și multe alte detalii interesante de tinerețea sa. Vedeta a povestit despre viața pe care a dus-o înainte de a se muta la Capitală. Diva a fost în ultimul timp implicată în mai multe scandaluri.

Ultimul dintre acestea este cel cu Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru.

Câte clase are Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a vorbit în podcastul lui Damian Drăghici despre viața pe care a dus-o înainte de a se muta în Capitală.

”Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea”, a spus Bianca Drăgușanu.

”Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic, dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul podacast-ului.

Bianca Drăgușanu își dorește un trup perfect
”Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.

Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc. E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață.

Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus Bianca.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre perioada în care a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta i-a criticat dur pe cei care au comentat în legătură cu aspectul ei fizic de la vremea respectivă. Nu se rușinează cu trecutul ei și consideră că a evoluat enorm de mult.

“Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om.

Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu. Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus”, a spus Bianca.