Câți bani câștigă Eva Măruță la doar 6 ani? Fetița soților Măruță este un influencer de succes

0

Eva Măruță este la doar șase ani unul dintre cei mai de succes influenceri din România. Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are un canal de youtube de top și este foarte activă și pe restul rețelelor de socializare precum Instagram, Facebook sau Tik-Tok. Ea cucerește publicul prin carisma pe care o are și așa reușește să adune mii de aprecieri. Toată această activitate online îi aduce, desigur, și câștiguri avantajoase.

Câți bani câștigă Eva Măruță la doar 6 ani? Fetița soților Măruță este un influencer de succes

Eva Măruță câștigă proprii bănuți la cei șase ani, pe care îi împlinește astăzi ( vineri, 23 iulie-n.r). Mai exact, mezina familiei Măruță reușește să se întrețină din canalul său de youtube, unde adună chiar și peste un milion de vizualizări, dar și din Instagram, Facebook sau Tik-Tok, unde obține mii de aprecieri, datorită umorului și carismei sale.

Pe canalul de youtube, Eva Măruță are peste 150 de mii de abonați, iar anul trecut, platforma online a premiat-o cu butonul pentru 100 de mii de abonați, fapt care a bucurat-o extrem de mult pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți vlogul! Acum suntem mai mult de 100.000 de prieteni! Mulțumesc, YouTube, și le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră! ❤️ David ? Andra ? Catalin”, a scris Eva pe rețelele de socializare.

La unele filmulețe, Eva are peste un milion de vizualizări, iar potrivit statiscilor, la un asemenea număr se pot câștiga sume peste 2000 de euro. Pe pagina de Instagram, Eva are peste 300 de mii de urmăritori, iar potrivit lui Georgie Cavanagh, fondator TRIBE, un utilizator cu un cont de 100.000 de urmăritori, poate câștiga peste 500 de dolari. De asemenea, împreună cu fratele ei, David, Eva Măruță a făcut anul trecut o reclamă la ”Trolii descoperă lumea”. Ambii frați au fost imaginea unui hipermaket cunoscut, din care cu siguranță au avut de încasat sume fabuloase.

Chiar dacă Eva reușește să aibă propriul ”salariu” din activitatea sa de influencer, părinții sunt cei care îi gestionează conturile de pe rețelele de socializare și au grijă de banii ei.

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință. Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși”, a spus Andra într-un interviu.

Eva Măruță a împlinit șase ani

Eva împlinește, vineri, 23 iulie, frumoasa vârstă de șase ani. Cu această ocazie, părinții ei nu au uitat să o felicite. Iată ce i-a scris tatăl său, Cătălin Măruță: ”La mulți ani, copil minunat! Îți mulțumim că ne faci viața mai frumoasă și ne bucuri cu fiecare zâmbet! Te iubim!”, i-a urat prezentatorul fiicei sale, pe Instram. La postare au comentat o mulțime de fani ai fetiței, printre care și designer-ul Cătălin Botezatu.