Ce a spus mama Geta despre Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp?! Nimeni nu s-ar fi așteptat

0

Mama Geta are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Culiță Sterp. Ce spune viitoarea bunică de băiețel despre nora ei?

 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți ieri, după o lungă așteptare! Se pare că mama Geta a fost extrem de nerăbdătoare să devină bunică pentru a doua oară și vorbește cu mândrie despre nora ei.

Ce a spus mama Geta despre Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp?!

Daniela Iliescu a devenit pe 17 iunie   mămică, iar alături de ea a fost Culiță Sterp, extrem de emoționat.

Mama Geta este entuziasmată că a devenit bunică a doua oară și speră ca totul să decurgă așa cum trebuie. Cât despre nora sa, mama lui Culiță Sterp are doar cuvinte frumoase.

 

„Nora mea, Daniela, a depăşit puţin stadiul la care trebuie să nască pe cale naturală, fiindcă aşa, cum au declarat ambii părinţi, nu vrea cezariană. Cred că, dacă azi sau mâine nu vrea copilul să iasă, atunci vor provoca medicii naşterea. Prima dată am fost bunică în sâmbăta Paştelui. Acum văd că povestea are şanse să se repete, în Sâmbăta Rusaliilor”, a declarat mama lui Culiță Sterp.

 

De asemenea, mama lui Culiță Sterp menționează că a vorbit mai mult cu Daniela Iliescu în lunile în care fiul ei a fost plecat la Survivor România în Republica Dominicană.

“Băieţii mei, ca şi fetele, de altfel, sunt obişnuiţi cu munca fizică. Şi asta încă din copilărie. Cu Daniela nu ştiu dacă lucrurile stau la fel. S-ar putea să fi fost crescută în puf. Ştiu că a trăit o vreme în Statele Unite, departe, şi mă gândesc că dacă a făcut treabă bună, acolo, o face şi la noi. În plus, ea este iubita fiului meu şi voi respecta alegerea lui”, a dezvăluit simpatica bunică pentru playtech.ro.

Ce sfaturi îi dă Mama Geta Danielei

Viitoarea bunică îi dă sfaturi prețioase Danielei:  “Aş prefera să nu-i pună pampers vara, când e caniculă, dacă nu pleacă la drum. Să facă asta doar atunci când vor avea de mers undeva. Şi, apoi, cel mai important, va fi aspectul hrănirii la sân. De aia ne-a dat Dumnezeu nouă femeilor sâni, ca să ne hrănim pruncii!”,  adaugă ea.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp, sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament