Ce avere are Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur. Ce afacere deține acesta

0

Mulți dintre români îl știu pe celebrul actor Salman Khan din rolurile pe care le joacă sau din pricina faptului că este iubitul frumoasei Iulia Vântur. Salman Khan este unul dintre cei mai buni și cei mai bine plătiți actori, dar acesta are și un spirit antreprenorial bine dezvoltat. El a profitat de acest fapt și și-a creat propria afacere de succes. Cu ce se ocupă actorul.

Salman Khan este unul dintre primii cinci actori care sunt cei mai bine plătiți din India. Acesta s-a lansat în lumea Bollywoodului în anii 90, atunci când a existat o mare concurență. încă din primele zile a avut șansa de a juca în filme de top. În anul 2021, averea lui Salman Khan era estimată la 360 de milioane de dolari, bani proveniți din industria cinematografică, dar și din propria sa afacere. În ultimul an, conform statisticilor Forbes, Salman Khan a câștigat nu mai puțin de 28.500.000 de dolari.

Salman Khan a pus mult suflet în crearea unui brand personal. Acesta s-a lansat în industria de înfrumusețare și a început prin a crea deodorante, dar și igienizanți de mâini. Acum a făcut anunțul și va lansa propriul său parfum. „Nu este un parfum. Este o experiență. Ia-ți și tu 1965 de la Myntra.„, a fost mesajul lui Salman Khan pe Twitter.

„Planul nostru era să lansăm deodorante. Dar la acest moment este nevoie de igienizarea mâinilor. Prin urmare, am lansat aceste produse igienice pentru mâini sub marca FRSH. Vom ieși cu deodorante mai târziu. De asemenea, în plan sunt șervețele corporale și parfumuri.„, declara anul trecut Salman Khan.

Conform informațiilor apărute în presă, prețul achiziționării unui parfum semnat Salman Khan se încadrează în limitele decenței, mai precis 100 de ron. Pentru o sumă modică, iubitorii de esențe orientale se pot bucura de aromele preferate ale actorului Salman Khan.