Ce lucruri nu trebuie să dai niciodată cu împrumut? Astrologul Mihai Voropchievici oferă câteva sfaturi de care toată lumea trebuie să țină cont

0

Astrologul și numerologul Mihai Voropchievici ne spune ce nu trebuie să dăm niciodată cu împrumut. Aceste obiecte nu se înstrăinează sub nicio formă!

Mihai Voropchievici este bine cunoscut pentru sfaturile pe care le dă în astrologie și în numerologie. Acesta a vorbit de curând despre câteva aspecte de care trebuie să ținem cont în viața de zi cu zi.

Mai precis, specialistul ne spune ce lucruri nu trebuie să dăm niciodată cu împrumut.

Ce lucruri nu trebuie să dai niciodată cu împrumut
Specialistul ne oferă sfaturi de care trebuie să ținem cont pentru a ne păstra energia bună și pentru a avea o viață armonioasă. Mihai Voropchievici a dezvăluit ce lucruri nu trebuie niciodată date cu împrumut, pentru a nu comite vreo greșeală.

După cum acesta a precizat, niciodată nu trebuie să iei cu împrumut sau să dai sare. Cel mai indicat este să cumpărăm sare dacă chiar ne trebuie. Acest aliment este purtător de multe elemente negative dacă circulă de la o persoană la alta. Este bine cunoscut faptul că bijuteriile și casa se curăță de energia negativă cu sare, astfel nu trebuie să ne murdărim viețile degeaba.

Numerologul a precizat că nimic din ce este în bucătărie nu se dă cu împrumut, mai exact, vase, tacâmuri, crătiți sau tăvi, pentru că se pot întoarce la noi cu o energie negativă care să ne afecteze starea de spirit.

”Soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și acea negativitate de care vorbim”, a povestit Mihai Voropchievici.

Lucrurile care nu se dau sub nicio formă cu împrumut
Trebuie să știți că nu se dau sub nicio formă cu împrumut lucrurile personale, haine, bijuterii, încălțăminte. Acestea, dacă au fost purtate de altcineva, se pot întoarce cu energii negative care vă pot afecta.

Așadar, dacă le-a purtat o altă persoană, mai bine i le-ai da de tot, pentru că nu te vei mai simți confortabil în ele.

De asemenea, nici mătura nu trebuie dată, nu e bine să umble de la o persoană la alta, pentru că se încarcă cu energii. Se spun că că atâtea fire de mătură, atâtea stări neplăcute putem primi de la un obiect care a fost dat cu împrumut.

Ei bine, dacă cineva ne cere pâine, să avem grijă să nu dăm colțuri. Dacă dai colțul, se zice că dai bunăstarea din casa ta și rămâne doar energia negativă.