Ce mesaj le-a transmis Luis Lazarus liderilor țării? ” Lui Cîțu nu i-aș da nici o armă”

0

Mare patriot din fire, excentricul Luis Lazarus nu s-ar da înlături să apere țara chiar și cu prețul vieții. El a mărturisit pe rețelele de socializare că este pregătit să lupte numai dacă liderii țării îi urmează exemplul.

”Dacă trebuie să mergem la război, mergem la război, dar să se ducă ei primii! În prima linie i-aș vedea pe Iohannis cu Ciucă și cu Arafat și parcă l-aș pune și pe Cîțu. Ăștia 4 ar fi super pentru tranșeul din linia I. Lui Iohannis îi dau un agheu că el e mai plăvan așa și merge cu aghe-ul, lui Ciucă îi dau un PSL-eu, că noi aveam cele mai bune arme din astea cu lunetă… lui îi dau un psl că el având burta asta mare mă gândesc că îi vine rău dacă aleargă vreo 100 de metri. Oricum pentru front aș pune-o pe Raluca Turcan să fie soră medicală să aibă grijă ce Ciucă al nostru să meargă după el dacă i se întâmplă ceva pe acolo, îi cade burta una alta și plus de asta dacă îl prind rușii ea dacă tot a avut studii la Moscova poate să și negocieze cu rușii… poate îi ia pe amândoi și ne scapă de ei’’, a declarat Luis Lazarus într-un mesaj video.

Totodată, acesta i-a menționat chiar și pe fostul Prim Ministru Florin Cîțu și pe Șeful DSU, Raed Arafat, cărora nu prea are foarte multe cuvinte de laudă:

‘’Acum… lui Cîțu nu i-aș da nici o armă, sincer nu știu nici ce bea și nici ce fumează și atunci ăsta e în stare să ne împuște tot pe noi, deci mai bine nu și pe

ăsta îl ținem de observator la tranșeu. Lui Arafat nu i-aș da la fel nici o armă pentru că el e coordonator, el este comandantul acțiunii. Și dacă e comandantul acțiunii știți că mereu el are ceva la brâu și lumea a tot speculat că e un pistol și el a zis Nu e o stație de emisie-recepție. Foarte bine, lui nu-i mai dăm pistol, el să rămână cu stația de emisie-recepție poate împușcă pe cineva cu ea, sigur glumeam și cu stația aia vorbește cu unul cu altul. Dar nu aș lăsa la coordonare totuși tancuri, blindate, avioane, chestii din astea că ați văzut că dacă lași să coordoneze tancuri pe teren numai în poligon a dat peste unul săracul și l-a omorât. dacă dai drumul la avioane cad că MIG-urile naostre sunt un fel de tractoare, deci mai mult ară în brazdă decât să facă acțiune și luptă și pe timp de pace chiar și elicopterele dacă le trimiți să salveze pe cineva cad. Deci fără blindate, fără prea multe arme, fără tancuri, fără prea mulți soldați că îi punem pe ăștia, pe americani, pe francezi că dacă tot au venit pe aici este totul Ok. Și cam ăsta ar fi războiu: cu băieții în față, cu ăștia de la ministere, de peste tot și noi, noi veni după aia dacă mai e necesar’’, a încheiat acesta.