Ce salariu are Andra. Câți bani câștigă pe lună

0

Este extrem de cunoscută și apreciată de toată lumea, însă puțini sunt cei care știu ce salariu are Andra. Artista este una din cele mai de top prezențe de pe scena muzicală din România. Cântăreața este căsătorită cu Cătălin Măruță și au împreună doi copii.

Multe persoane își doresc ca Andra să fie prezentă la evenimentele lor, fie că este vorba de o nuntă sau de un concert privat. Puțini însă sunt cei care își permit să scoată din buzunar sumele colosale pe care le cere cântăreața.

Ce salariu are Andra
Andra susține concerte în țară și străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse din industria muzicii, la 6.000 de euro. Un concert are două ore, iar la un calcul minuțios, acest lucru înseamnă că Andra câștigă 50 euro / minut. Adică aproximativ 300 lei.

Andra este jurat și în show-ul de la Pro TV, ”Românii au talent”. Artista câștigă de acolo 10.000 de euro pe lună. Evident, soția lui Cătălin Măruță mai încasează bani și din reclamele pe care le face diverselor branduri. Astfel, lunar conturile vedetei cresc cu încă câteva mii de euro.

Ce salariu are Cătălin Măruță
Anumite surse susțin faptul că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Totuși, potrivit unor zvonuri salariul s-ar mai fi diminuat după ce emisiunea „La Măruță” a fost mutată din prime time

Cu toate astea, la salariul lunar din televiziune se mai adaugă banii pe care moderatorul îi face din prezentarea unor evenimente private. Se pare că ar face în jur de 2.000 de euro din astfel de evenimente.

Andra, despre al treilea copil
Invitată în cadrul unei emisiuni televizate. Andra a vorbit deschis despre toate zvonurile apărute în presă. Cantareata a mărturisit că familia ei nu se mărește, iar la baza acestor presupoziții a stat mereu burtica ei, care a mai crescut în ultima perioadă, însă acest lucru s-a întâmplat dintr-un anumit motiv.

Andra a spus că în perioada de lockdown a stat acasă alături de copii cărora le-a gătit dar a și mâncat. Minunatele preparate pe care aceasta le-a gătit au ajuns pe burtica artistei și de aici tot felul de zvonuri. Vedeta a asigurat pe toată lumea că daca vă rămâne, din nou, însărcinată nu va păstra secretul și va da marea veste imediat.

„Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată.” a declarat Andra, pentru o emisiune tv.

Unde a ales familia Măruță să-și petrează vacanța?
Prezentatorul TV și artista au publicat mai multe imagini din Paris, iar fanii au înroșit butonul de like. Cei doi soți au ales să se relaxeze departe de traficul și aglomerația din Capitală, așa că au ales o destinație cu totul și cu totul specială.

Mai ales pentru Eva și David. Familia Măruță a fost la Disneyland și a împărtășit cu fanii lor imagini din escapadă.