Ce se întâmplă între Bogdan Mocanu și Jador, după ce s-au certat: „Cuvintele lui au o anumită putere”

0

Bogdan Mocanu și Jador aveau o frumoasă relație de prietenie, și colegialitatea dintre ei ajunsese la un alt nivel, dat fiind faptul că se considerau frați. Cu toate acestea, direct ca de obicei, Jador a făcut anumite afirmații la adresa lui Bogdan Mocanu, care l-au deranjat foarte tare pe fostul concurent de la Puterea Dragostei. Totul s-a petrecut la scurt timp după ce Jador a venit de la Survivor și deși nu s-au mai văzut aproape jumătate de an, dorul a fost eclipsat de sentimente negative.

După ce a abordat un subiect sensibil și anume boala de care Bogdan Mocanu suferă de ani buni, Jador a lansat o declarație neașteptată la adresa celui pe care îl considera cel mai bun prieten. Astfel, potrivit lui Jador, Bogdan Mocanu ar fi „îngâmfat, gelos și inconștient’. După o perioadă în care Jador și Bogdan Mocanu nu și-au vorbit din cauza acesui scandal, fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit că îl va ierta pe solist, dar își dorește să poarte o discuție serioasă cu acesta.

Bogdan Mocanu, despre scandalul cu Jador: „Nu este o persoană rea’
Bogdan Mocanu a discutat în premieră despre scandalul cu prietenul său și a mărturisit că lucrurile pe care Jador le-a spus în spațiul public nu l-au determinat să renunțe la prietenia frumoasă pe care o au de ani buni. Este dispus să îl ierte, mai ales că Jador nu este o persoană rea, dar își dorește să clarifice situația, pentru că afirmațiile manelistului au cântărit destul de mult în sufletul lui Bogdan. Deși îl cunoaște mai bine ca mama lui, Bogdan a spus despre Jador își dorește să aibă grijă de el, în ciuda declarațiilor nepotrivite.

„Nu m-a deranajat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac.

Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere.’, a declarat Bogdan Mocanu, despre scandalul cu Jador.

Bogdan Mocanu: „Vorbește fără să își dea seama ce spune’
Mai mult, Bogdan Mocanu a precizat în urmă cu două săptămâni că artistul este un om sufletist, dar care nu conștientizează importanța afirmațiilor pe care le face. De altfel, gestul lui Jador l-a deranjat pe Bogdan, din prisma faptului că avea alte pretenții de la prietenul său, care l-a dezamăgit. Ține foarte mult la Jador, așa că Bogdan nu vrea să renunțe la prietenia dintre ei pentru o simplă ceartă.

„ Nu sunt foc și pară și cred că nici el nu este foc și pară, pur și simplu am observat mici chestii care nu coincid cu conceptul prieteniei din capul meu. Nu vreau să intru în detalii, pentru că nu am apucat să vorbesc nici cu el. (…)

Eu îl cunosc mai bine decât oricine și uneori vorbește fără să-și dea seama ce spune, însă, din respect pentru prietenia noastră ar fi trebuit să țină cont de ce scoate pe gură, având în vedere că acum vorbește Jador artistul și nu Ionuț omul. Cuvintele lui sunt auzite și luate în seamă de multă lume. M-a supărat faptul că a pus că îmi doresc altceva de la prietenia cu el, bănuiesc că ar fi vorba despre faptul că aș vrea atenție pe baza faptului că sunt supărat pe el. I-am fost negreșit alături. Avem ceva timp de când nu am mai vorbit, dar o să vorbim probabil, pentru că este un om drag mie și eu drag lui.’, a mai adăugat Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Spune ce crezi