Ce spune Adrian Streinu-Cercel despre testarea anticorpilor înainte de vaccinarea anti-COVID-19

0

Medicul Adrian Streinu-Cercel a oferit clarificări referitoare la testarea anticorpilor, înainte ca o persoană să se vaccineze anti-COVID-19. Foarte mult persoane se gândesc că întâi să vadă câți anticorpi au, iar mai apoi să se testeze împotriva coronavirusului. În acest sens, doctorul Streinu-Cercel a explicat faptul că este o pierdere de vreme acest lucru, pentru că și cu anticorpi, și vaccinați împotriva coronavirusului, oamenii sunt mult mai protejați în fața infecției cu SARS-COV-2.

” Pierd vremea.

Pentru că nu are semnificație dacă au trecut prin boală sau nu. Dacă au trecut prin boală, își consolidează anticorpii și e foarte bine, dacă nu, sunt mult mai protejați împotriva acestei boli. Este simplu. Repet, pierd vremea!”, a declarat medicul, pentru Gândul.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, despre imunizarea copiilor
Referitor la planul de imunizare împotriva HPV, cel care oferă protecție împotriva cancerului de col uterin, care se desfășoară în toată țară de anul trecut, medicul Adrian Streinu-Cercel le-a oferit explicații părinților care nu știu dacă să-și vaccineze sau nu copilul împotriva coronavirusului, supă

ce au fost imunizați anti HPV.

” Sigur că toți copiii sau persoanele care s-au vaccinat sau urmează să își facă vaccinul împotriva HPV pot face și vaccinul împotriva SARS-Cov2. Pot face la două săptămâni de la prima doză de vaccin HPV. În mod normal, la două săptămâni de la administrarea unui vaccin poate fi făcut altul. E valabil și pentru băieți și pentru fete”, a declarat prof.

dr. Streinu-Cercel, conform sursei citate mai sus.

Spune ce crezi