Cel mai mare dezastru se apropie! Avertisment de ultimă oră de la ONU: Nu s-a mai întâmplat așa ceva

0

Omenirea a trecut prin încercări extrem de grele în ultima perioadă. Pandemia ne-a afectat considerabil timp de doi ani și firescul lucrurilor a fost înlocuit de haos și tragedii. Se pare că acestea nu sunt singurele probleme, iar pe cele mai mari le provocăm chiar noi.

Avertisment important de la ONU
ONU a transmis un avertisment important pentru toată omenirea, în contextul situațiilor dificile cu care ne-am confruntat pana acum. Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) este din ce în ce mai îngrijorată de modul în care schimbările climatice vor afecta viețile oamenilor și trage un semnal de alarmă în acest sens.

ONU susține că omul este vinovat În mare parte pentru multe dintre evenimentele grave care au loc în lume. Clima s-a schimbat mult din cauza acțiunilor noastre inconștiente, a problemelor pe care chiar noi le provocăm, una dintre acestea fiind chiar poluarea.

Oficiul Naţiunilor Unite pentru Reducerea Riscului de Dezastre îi sfătuiește pe oameni să aibă grijă la comportamentul lor, iar intr-o lucrare proprie le arată cât de multă influență au ei asupra evenimentelor grave cu care se consultă.

Cum putem opri distrugerea
Reprezentanții ONU susțin că noi suntem singurii care pot opri situația aceasta. Datele arată că între 350 şi 500 de dezastre la scară medie şi mare au avut loc în fiecare an în cursul ultimelor două decenii. În aceste dezastre naturale intră seceta, inundațiile sau problemele provocare de temperaturile extreme.

„Lumea trebuie să facă mai multe pentru a integra riscul de dezastru în modul nostru de a trăi, de a construi şi de a investi”, a declarat secretarul general adjunct al ONU, Amina Mohammed.

Oficialul spune că este nevoie de unitate, de multă muncă din partea noastră. În viitor vor fi intensificate campaniile prin care oamenii vor fi informați cu privire la acțiunile la care ar trebui să renunțe, dar și ce ar trebui să facă pentru a proteja planeta.