Cine este de fapt Victorina Matveev de la Chefi la cuțite. Concurenta face parte din echipa lui Sorin Bontea

0

Multă lume se întreabă cine este Victorina Matveev, concurenta de la Chefi la cuțite care face parte din echipa lui Sorin Bontea. Deși are o profesie fără nicio legătură cu bucătăria, aceasta a venit la emisiunea culinară deoarece este pasionată de dulciuri și patiserie. Mai mult, acest hobby al ei s-a transformat într-o afacere, ea devenind cunoscută în zona în care locuiește pentru prăjiturile ei.

Victorina Matveev este concurenta care a primit tunica verde din partea lui chef Sorin Bontea. Aceasta are 37 de ani, este polițistă, dar și o mare pasiune pentru patiserie și cofetărie. Iar acest hobby al ei s-a transformat într-o afacere. În acest sezon, Victorina Matveev a venit la Chefi la cuțite pentru a-și face cunoscut satul, dar și pentru a le demonstra șefilor cât de pricepută este în bucătărie. Astfel, ea a primit cuțitele, a trecut de bootcamp, iar apoi a intrat în echipa lui Sorin Bontea. Concurenta se va dovedi, cu siguranță, un as în mâneca echipei verzi, și asta deoarece este foarte pricepută la produse de patiserie și cofetărie… Iar în acest domeniu, toți cei trei chefi au recunoscut că nu excelează.

Cine este Victorina Matveev de la Chefi la cuțite
Deși are o profesie fără nicio legătură cu bucătăria – fiind polițistă – Victorina Matveev a venit la această emisiune deoarece este îndrăgostită de bucătărie și pasionată de dulciuri. De altfel, din această pasiune a făcut o afacere, devenind cunoscută în zonă pentru prăjiturile ei. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea locuiește în Satu Mare, în comuna Gherța Mică. Aceasta este căsătorită, are doi copii și are origini rusești.

Acum, problemele din concurs devin tot mai grele, iar concurenții sunt tot mai încrâncenați să câștige etapă după etapă. Printre cei care s-au remarcat mereu la probele individuale din duelurile Chefi la cuțite se numără Victorina Matveev, din echipa verde, condusă de Sorin Bontea. Una dintre cele mai ambițioase concurente din sezonul 9 al emisiunii prezentate de Irina Fodor a avut mereu farfurii impresionante, cu un gust unic, punctate de chefi cu cele mai mari note.

Polițista pasionată de patiserie și cofetărie
Victorina Matveev s-a făcut imediat remarcată prin felul său ambițios, dar și prin modul în care a încercat să demonstreze că este pricepută la mai toate rețetele. Victorina Matveev s-a certat adesea cu ceilalți colegi din echipă, pentru că a făcut ce a considerat ea că este mai bine pentru battle.

„Mă urăște multă lume, dar eu le mulțumesc frumos și continui să trăiesc cu zâmbetul pe buze… Oricum nu-i nimeni perfect, am vrut mereu să dramatizez situațiile… Și uite că poate am stârnit multă neplăcere… Mă iertați, dacă se poate… Iar cei care mă susțin și apreciază, vă sărut mânuțele și vă mulțumesc frumos pentru tot”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Victorina Matveev.

Așa cum era de așteptat, postarea a făcut senzație și a adunat mai bine de o mie de reacții și zeci de comentarii din partea urmăritorilor săi de pe contul de Instagram: „Vă ador❤️❤️”, „Brava, Victorina… Mereu capul sus 👏”, „Esti simpatică, Victorina! Yuhuuuu!😂❤️❤️!”, „Sunteți uneori destul de încăpățânată și vorbiți foarte, foarte mult (…), dar ne sunteți simpatica tare”, sunt doar o parte dintre reacțiile fanilor concurentei din sezonul 9 Chefi la cuțite.