Cine isi mai aminteste de serialul Dallas? Iata cum arata acum Pamela si Bobby

0

Dallas este un serial TV american care a fost transmis in premiera intre anii 1978–1991. Locul actiunii are loc in orasul texan Dallas, in centrul actiunii apare viata cotidiana a familiei “Ewing”. Filmul este considerat ca fiind una dintre cele mai de succes “telenovele” americane. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat de trei filme. Muzica din genericul filmului, compusa de Jerrold Immel, a devenit celebra.

In ciuda cenzurii productiilor occidentale in Europa de Est, serialul a fost difuzat in Romania deoarece dictatorul Nicolae Ceausescu voia sa arate poporului sau relele capitalismului. Efectul a fost invers, serialul contribuind la constientizarea in randul romanilor a faptului ca nivelul lor de trai este mult inferior celui din Occident.

Victoria Principal si Patrick Duffy au ramas in memoria publicului gratie rolurilor de personaje pozitive pe care le-au avut in serialul Dallas.

Ce s-a intamplat cu Victoria Principal dupa mai bine de 40 de ani de cand a parasit serialul.

Victoria Principal (71 de ani) a jucat rolul sotiei lui Bobby Ewing din 1978 pana in 1987. Povestea lor de dragoste a ajuns la inimile tuturor, mai ales ca era atat de asemanatoare cu cea dintre Romeo si Julieta, pentru ca si aici avem de-a face cu doua familii rivale si de o iubire fara de sfarsit. Pamela Ewing a devenit rapid favorita fanilor si a fost chiar nominalizata la un Glob de Aur pentru interpretarea ei. Dupa zece sezoane extrem de reusite, a parasit serialul pentru alte proiecte.

Actrita a fondat propria firma de productie, Victoria Pricipal Productions, care a devenit un jucator cheie pe piata de filme realizate pentru TV.